Fysiotherapeut | Ergotherapeut | Oefentherapeut

Ben jij een fysio-, ergo, of oefentherapeut? Lijkt het jou leuk om met jouw analytische blik te kijken naar (complexe) zitproblematiek en hier in nauwe samenwerking met zowel de cliënt, zijn systeem en de rolstoeladviseur oplossingsgericht mee bezig te gaan, dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

De functie
Wij zijn op zoek naar een fysiotherapeut, ergotherapeut of oefentherapeut die de functie van indiceerder gaat vervullen! Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de mobiliteitshulpmiddelen binnen de WLZ. Je bent verantwoordelijk voor het gehele traject van inventarisatie tot evaluatie van (complexe) zitproblematiek. Hierbij werk je nauw samen met de cliënt (en/of diens naasten), overige disciplines en de rolstoeladviseur. Deze functie voer je uit binnen de vakgroep ergotherapie.

Het team
Jij komt te werken in de vakgroep ergotherapie. De vakgroep ergotherapie bestaat uit 12 ergotherapeuten, assistentes en een ondersteuner, verdeeld over twee regio’s. De hoofdlocaties zijn de Horst in Emmen en Weidesteyn in Hoogeveen. Vanuit deze locaties worden de 11 woonzorgcentra bediend. Je komt te werken in beide regio’s.

Jij bent de ideale kandidaat
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, HBO gediplomeerde fysiotherapeut. Je bent BIG geregistreerd of ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met de doelgroep. Je bent bekend met het aanvragen van voorzieningen binnen VECOZO, maar als dit niet het geval is, dan moet je bereid zijn om de noodzakelijke e-learningen te volgen om indiceerder van het Zorgkantoor te kunnen worden. Je herkent je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen. 

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (jaarcontract) 
  • Een salaris van minimaal € 2.937,68 en maximaal € 4.426,10 bruto fulltime per maand. (CAO VVT FWG 55)
  • Vakantietoeslag (8,33%)
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!


Nieuwsgierig geworden?
Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 5 december 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep solliciteer dan via Profit InSite.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Ingrid Slagter, Ergotherapeut, bereikbaar via telefoonnummer 06 1261 0537 of Michelle van der Raaf, ergotherapeut, bereikbaar via telefoonnummer 088 1298 075. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floor Grimberg, senior recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 088 129 56 56.
De sollicitatiegesprekken worden zo spoedig mogelijk ingepland.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.