Fysiotherapeut

Wat ga je doen

Als fysiotherapeut ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en begeleiden van cliënten en bewoners na verwijzing door een huisarts/specialist Ouderengeneeskunde. Je bent verantwoordelijk voor het fysiotherapeutische proces passend binnen de individuele zorgleefplannen / revalidatieplannen van cliënten en voert deze uit. Bovendien geef je vanuit je eigen vakgebied informatie, instructie, scholing en advies aan cliënten, bewoners, familie en het zorgteam. Binnen het team fysiotherapie draag je bij aan de ontwikkeling van het vakgebied.

Waar ga je werken

De afdeling Behandeling & Begeleiding Hoogeveen/de Wolden van Treant Zorggroep bestaat uit een medisch team, paramedische teams, psychosociale teams. Als fysiotherapeut maak je onderdeel uit van de vakgroep fysiotherapie.

Wie zoeken wij

Wij zoeken op korte termijn een fysiotherapeut. Het betreft een vacature voor een oproepcontract. Je bent een hbo gediplomeerde en BIG geregistreerde fysiotherapeut, die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen in het vakgebied.
Je hebt affiniteit met de ouderenzorg, psychogeriatrie, chronische zorg en geriatrische revalidatie. Werkervaring als fysiotherapeut binnen de ouderenzorg is een pre. Naast goede communicatieve vaardigheden beschik je over een open houding en ben je flexibel ingesteld. Je hebt coachende vaardigenheden en kunt je goed inleven in de cliënten en bewoners. Uiteraard herken je je in onze kernwaarden betrokken, duidelijk en ondernemend.

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team. In eerste instantie bieden wij je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie te verlengen voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao VVT. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 55, minimaal € 2.533,15 en maximaal € 4.021,18 bruto fulltime per maand. Daarnaast ontvang je bij Treant 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met donderdag 2 december 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep solliciteer dan via Profit InSite. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met de afdeling Fysiotherapie, telefoon 0528286125.
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het team Recruitment, telefoon 088 129 56 56. Deze vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang. De sollicitatiegesprekken staan gepland op vrijdagmiddag 10 december 2021, dus noteer die datum alvast in je agenda!

Veiligheid staat bij ons voorop

Omdat we verspreiding van het Coronavirus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen.