Ergotherapeut - waarneming (Emmen)

In verband met het zwangerschapsverlof van onze collega zijn wij op zoek naar een gedreven waarnemer. Wil jij ons bijstaan in de periode van juni t/m oktober 2023? Wij stellen het zeer op prijs!

De functie

Als ergotherapeut leg je focus op drie resultaatgebieden, namelijk: Diagnostiek, Behandeling, en Voorlichting en Ontwikkeling. Je observeert en onderzoekt zowel intra- als extramurale cliënten, analyseert de bevindingen en stelt de diagnose op. Aan de hand van de bevindingen stel je een behandelplan op met gevarieerde, specifieke en/of complexe problematiek waarbij frequent gezocht moet worden naar combinaties van behandelmogelijkheden. Dit stem je in het multidisciplinaire overleg en/of met verwijzer en met de cliënt, hun relaties en overige zorgverleners. Verder lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe behandelvormen, het vakspecifieke behandelbeleid, protocollen en richtlijnen. 

Daarnaast geef je zorgondersteuning aan mantelzorgers en zorgmedewerkers op de woonafdelingen van verschillende care locaties (zowel somatiek als psychogeriatrie). Ook ben je actief betrokken bij de revalidatie van cliënten die opgenomen zijn binnen de GRZ. 

Het team

De vakgroep ergotherapie werkt vanuit hoofdlocatie De Horst in Emmen. De vakgroep ergotherapie bestaat uit 7 ergotherapeuten en 2 ondersteuners. 

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, hbo gediplomeerde en in het kwaliteitsregister geregistreerde ergotherapeut. Heb je nog maar net je diploma, solliciteer dan ook zeker! Je hebt affiniteit met de doelgroep. Je handelt op basis van beschikbare EBP, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, hebt een open houding en kunt prioriteiten stellen. Je kunt zowel in een team als zelfstandig goed functioneren en vindt initiatief nemen hierin vanzelfsprekend. Omdat je je werkzaamheden op diverse locaties uitvoert, is het fijn als je in het bezit bent van een rijbewijs en een auto.

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 3.025,81 en maximaal € 4.558,88 bruto fulltime per maand. (CAO VVT FWG 55)
  • Vakantietoeslag (8%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 24 april 2023. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via Profit InSite. Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren". 
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Esther Admiraal, Ergotherapeut, telefoon 088-1298075. 
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dima Belov, recruiter, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 3 mei 2023, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.