Ergotherapeut, Emmen en Hoogeveen

Zorg jij als ergotherapeut graag voor dat extra stukje zelfredzaamheid van onze cliënt? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat ga je doen

Je onderzoekt, behandelt en begeleidt zowel intra- als extramurale cliënten. Daarnaast geef je zorgondersteuning aan mantelzorgers en zorgmedewerkers op de woonafdelingen en locaties (zowel somatiek als psychogeriatrie). Je bent actief betrokken bij de revalidatie van cliënten die opgenomen zijn binnen de GRZ. Ook ben je verantwoordelijk voor het ergotherapeutische behandelplan wat aansluit bij de wensen en behoeften van de cliënt. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder! 

Waar ga je werken

Binnen onze vakgroep Ergotherapie! We werken vanuit twee hoofdlocaties; De Horst in Emmen en Weidesteyn in Hoogeveen. De vakgroep Ergotherapie bestaat uit 12 ergotherapeuten en 2 ondersteuners..

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, hbo-gediplomeerde en in het kwaliteitsregister geregistreerde ergotherapeut. Heb je nog maar net je diploma? Solliciteer dan ook zeker!

Je hebt affiniteit met de doelgroep. Je handelt op basis van beschikbare EBP, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, hebt een open houding en kunt prioriteiten stellen. Je kunt zowel in een team als zelfstandig goed functioneren en vindt initiatief nemen hierin vanzelfsprekend. Omdat je je werkzaamheden op diverse locaties uitvoert, is het fijn als je in het bezit bent van een rijbewijs en een auto.

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team. Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met de intentie tot vast.
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao VVT. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 55, minimaal € 2.700,- en maximaal € 4.287,- bruto fulltime per maand. 

Daarnaast ontvang je bij Treant 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 16 augustus 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep solliciteer dan via Profit InSite. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Esther Admiraal, ergotherapeut, 06-51896710. Je kunt ook contact opnemen met de afdeling Ergotherapie: 0591-228075. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 23 augustus 2021, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerker of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop

Omdat we verspreiding van het Coronavirus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen.

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en  patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.