Echocardiografist

Kom werken op onze polikliniek Cardiologie als Echocardiografist!

Wat ga je doen

Als echocardiografist houd je je specifiek bezig met diverse echografische onderzoeken van het hart. Deze onderzoeken verricht je zelfstandig, of je begeleid de patiënt en cardioloog tijdens een transoesophagale echo. Je draagt zorg voor de uitwerking, verwerking en vastlegging van de onderzoeksresultaten. Bij ons staat de patiënt centraal. Het is voor jou dan ook niet meer dan normaal dat je voor en tijdens de onderzoeken de patiënt informeert en op zijn/haar gemak stelt. Vind je het, naast het maken van de echo’s, ook leuk om andere werkzaamheden op te pakken zoals bijvoorbeeld leerlingen begeleiden, 3d echo's maken, ergometrie onderzoek te doen of ondersteuning te bieden bij nucleaire onderzoek, dan gaan wij daar graag met je over in gesprek.

Waar ga je werken

Je komt te werken op onze polikliniek Cardiologie van ziekenhuislocatie Bethesda in Hoogeveen. Ons team bestaat uit 12 collega’s (hartfunctielaboranten, leerling hartfunctie laboranten en functie medewerkers)  Het is mogelijk om ook op de andere twee locaties(Stadskanaal en Emmen) ingezet te worden.

Wie zoeken wij

We komen graag in contact wanneer je de hbo opleiding tot hartfunctielaborant met uitstroom echocardiografie hebt afgerond maar ook als je bijna klaar bent met je studie. Daarnaast ben je enthousiast, gedreven en pro-actief. Je bent patiënt gericht en kan goed samenwerken met andere disciplines. Wij vinden het leuk als onze nieuwe collega wil meedenken over optimalisatie van werkprocessen en andere ontwikkelingen binnen de afdeling.

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie binnen een dynamisch team en direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd! De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 50, minimaal € 2.526,- en maximaal € 3.774,- bruto fulltime per maand. 
Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Miranda Zantingh, hartfunctielaborant/teamleider, ze is te bereiken op telefoonnummer: 088-129 9866. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.