Doktersassistent, Orthopedie

Ben jij een communicatieve en zelfstandige doktersassistent met pit? Voer jij graag zelfstandig een assistentenspreekuur voor onze poli orthopedie en kun je goed coördineren? Lees dan snel verder!

Minimaal aantal uren - 20
Maximaal aantal uren - 36
Arbeidsovereenkomst voor - Bepaalde tijd, intentie tot vast
Werklocatie(s) - Stadskanaal, Emmen en Hoogeveen
CAO - Ziekenhuizen

Wat ga je doen

Ben je een echte duizendpoot die snel kan schakelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als doktersassistent binnen de orthopedie assisteer je de orthopedisch specialist waar nodig op het gebied van medische en administratieve handelingen. Het ene moment ondersteun en begeleid je de spreekuren, het andere moment voer je administratieve taken uit.

Je takenpakket is heel divers; zo ondersteun je de specialist tijdens het (administratieve) spreekuurproces engeef je voorlichting over onderzoek, behandeling en preventie. Daarnaast ontvang je in het postoperatieve spreekuur  patiënten voor controle van de wond, verwijder je hechtingen en geef je adviezen over het verdere beloop. 

Waar ga je werken

Binnen de vakgroep orthopedie zijn 11 orthopeden werkzaam voor wie wij de spreekuren ondersteunen. Samen leveren wij zorg op de Treant-locaties Scheper in Emmen, Bethesda in Hoogeveen en Refaja in Stadskanaal. Je bent inzetbaar op alle locaties, waarbij de nadruk ligt op Stadskanaal. Je werkt nauw samen met een team van doktersassistenten, physician assistants en medisch secretaresses. Daarnaast onderhoud je nauwe contacten met onder andere collega’s van de gipskamer, de poli chirurgie en de afdeling opname. Humor vinden wij belangrijk en we communiceren op een open manier naar elkaar; we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Wie zoeken wij

Je bent de ideale kandidaat! Je bent enthousiast, communicatief vaardig en hebt een actieve, flexibele en klantgerichte houding. Daarnaast ben je resultaatgericht en heb je een hoge kwaliteitsstandaard; jij ziet altijd ruimte voor verbetering.  Je neemt initiatief, houdt van organiseren en overziet het grote plaatje. Je vindt het leuk om op verschillende locaties te werken; dit houdt jouw werk uitdagend en divers. Wij vinden het belangrijk dat je je herkent in onze kernwaarden: betrokken, duidelijk, ondernemend en gastvrij. Je hebt ervaring met digitaal werken en bent snel thuis in de verschillende automatiseringssystemen die wij hanteren. Uiteraard ben je in het bezit van een diploma Doktersassistent. 

Wat bieden wij

Een gevarieerde functie op een dynamische afdeling binnen een gezellig en enthousiast team! Wij bieden je een arbeidsovereenkomst aan voor bepaalde tijd met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd. Je arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 40, minimaal € 2.044 en maximaal € 3.025 bruto fulltime per maand. 

Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met vrijdag 24 september via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Teant, solliciteer dan via Profit InSiteDe sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdagochtend 29 september. Heb je vragen over de inhoud van de vacature, het werken op onze afdeling of vind je het leuk om een keer langs te komen en de sfeer te proeven? Neem dan gerust contact op met Ellen Schouten, hoofd poliklinieken Orthopedie en Plastische Chirurgie. Ellen is te bereiken op 06 10 66 42 58. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het team Recruitment, telefoon 088 129 5656.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerker of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.