Diëtist

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, HBO gediplomeerde diëtist!

Wat ga je doen

Treant Zorggroep zoekt per direct een diëtist voor ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. De vakgroep diëtetiek is onderdeel van de paramedische zorg. Als diëtist ben je verantwoordelijk voor het diëtistisch onderzoek, de behandeling en de begeleiding van patiënten met specifieke en/of complexe problematiek. Je bent allround inzetbaar en zowel klinisch als poliklinisch. Ook het geven van voorlichting en het deelnemen aan multidisciplinair overleg behoren tot je werkzaamheden. Samenwerken in de vakgroep, maar ook met specialisten en andere zorgverleners (o.a. andere paramedici, verpleegkundigen en roomservicemedewerkers) is van belang.

Waar ga je werken

In principe op ziekenhuislocatie Scheper in Emmen, maar je kunt ook worden ingezet op andere of meerdere locaties. De afdeling diëtetiek bestaat uit 14 diëtisten met allemaal eigen specialisaties. We zijn een gevarieerd en ambitieus team en hebben kwaliteit hoog in het vaandel.

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, HBO gediplomeerde diëtist. Je staat ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici. Je hebt ervaring en/of affiniteit met het ziekenhuis en complexe zorg. Je kunt zowel in een team als zelfstandig goed functioneren. Het tonen van initiatief en samenwerken vinden wij belangrijk.

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team. Wij bieden je een overeenkomst voor bepaalde tijd aan.
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 50, minimaal € 2.526,- en maximaal € 3.774,- bruto fulltime per maand. 
Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 
 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 10 augustus 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Gijs van der Zande, hoofd paramedische zorg, telefoon 06 21 30 52 83 
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 18 augustus 2021, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)