CTU verpleegkundige

Wat ga je doen

Laagcomplexe cardiologische patiënten uit de regio Stadskanaal en Hoogeveen worden na overleg met de CTU-cardioloog gezien binnen de CTU (Cardiac Triage Unit). De CTU-verpleegkundige regelt het gehele opname- en ontslagtraject en is belast met de uitvoering van de verpleegkundige zorg. Naast ontvangst en begeleiding van de patiënten, houd je je ook bezig met het begeleiden bij en uitvoeren van onderzoeken, hemodynamische bewaking middels een bewakingsmonitor, het verzamelen van medische en verpleegkundige gegevens en het toedienen van medicatie. Daarnaast draag je zorg voor de verslaglegging (medisch, verpleegkundig en administratief).

Samen met de Basisspoedpost (BSP) is de CTU gehuisvest in de voormalige ruimten van de SEH van de ziekenhuislocaties Bethesda in Hoogeveen en Refaja in Stadskanaal. De CTU-verpleegkundige en de BSP-verpleegkundige werken samen en hebben het gezamenlijk beheer over de ruimten.
De CTU is geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur. Op werkdagen is er een avonddienst en draagt het personeel van de CTU bij aan de nachtbezetting van het SIT/reanimatieteam van de weekkliniek. Bereidheid voor het verrichten van slaapdiensten is een voorwaarde.

Waar ga je werken

Je komt te werken op de CTU van ziekenhuislocaties Refaja en/of Bethesda. Je primaire standplaats is Stadskanaal, maar je bent bereid om ook in Hoogeveen te werken.

Treant Zorggroep biedt cardiologische zorg op de drie ziekenhuislocaties, Scheper, Bethesda en Refaja. Het interventie centrum cardiologie (PCI’s, ICD’s) is gevestigd op locatie Scheper. Veranderingen binnen de ziekenhuiszorg van Treant zorggroep hebben bij de afdeling cardiologie sinds 2020 geleid tot de vorming van deze nieuwe afdeling: de Cardiac Triage Unit (CTU). 
De CTU biedt in de regio laagdrempelige toegang, verkort de reistijd voor de patiënt en zorgt voor een lagere beddendruk op de ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. Het streven is dat het team CTU  (Refaja, Bethesda) op termijn onderdeel wordt van de EHH/CCU (Scheper).

Wie zoeken wij

Graag komen wij  in contact met gespecialiseerd verpleegkundigen met bij voorkeur het profiel CCU. Je hebt actuele kennis van en ervaring met de cardiologische patiëntengroep. Je bent in staat ECG’s te beoordelen. Je hebt een goed beoordelingsvermogen in de medisch/verpleegkundige situatie van de patiënt en je bent ALS geschoold i.v.m. het SIT/reanimatieteam.

We hebben collega’s nodig die initiatiefrijk, zelfstandig, flexibel, kwaliteitsbewust en innovatief zijn. Uiteraard beschik je over uitstekende sociale vaardigheden. Je vindt eigen (beroeps)ontwikkeling belangrijk en je hebt een actieve houding ten aanzien van kennisverwerving.

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team. In eerste instantie bieden wij je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met de intentie te verlengen voor onbepaalde tijd.
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 50 of 55, minimaal € 2.526,- en maximaal € 4.227,- bruto fulltime per maand. 
Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met zondag 12 december 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met 
Monique Hoving, hoofd poli Cardiologie en CTU a.i. via telefoonnummer 06 44590301 
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 20 december 2021, dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.