Verpleegkundige Longgeneeskunde Kliniek Emmen

De functie

In het verzorgingsgebied van Treant rekenen duizenden mensen dagelijks op de beste zorg dichtbij huis. In de regio wonen relatief veel mensen met long gerelateerde aandoeningen. Zij rekenen op jouw zorg. Als verpleegkundige op de afdeling Pulmonologie coördineer je samen met collega’s het zorgproces rondom de patiënt, schakel je (in overleg) andere disciplines in en bewaak je de continuïteit van het zorgproces. Je werkt volgens vastgestelde richtlijnen en protocollen en kan daar beargumenteerd van afwijken als de situatie daarom vraagt. Daarnaast bied je psychosociale zorg en begeleiding aan patiënten en hun naasten.

Het team

Patiënten met een pulmonale aandoening worden op de afdeling Pulmonologie (Noord 31) verpleegd door een enthousiast multidisciplinair team dat bestaat uit onder andere verpleegkundigen, zorgassistenten, (long)artsen en fysiotherapeuten. Wij richten ons op samenwerken en het verder ontwikkelen van de zorg, met als doel het leveren van de beste zorg en begeleiding.

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zoeken een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in een organisatie die volop in beweging is. Het zou fijn zijn als je aantoonbare affiniteit en werkervaring hebt met de patiëntengroep en het specialisme. Natuurlijk ben je bereid je verder te ontwikkelen door het volgen van de pulmonologie en of oncologie opleiding. Je bent geduldig en tactvol. Je kunt je goed inleven in anderen en geeft hoge prioriteit aan klanttevredenheid. En je kunt op een creatieve en actieve manier meewerken aan afdelings- en vakinhoudelijke ontwikkelingen. Je herkent je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen. En uiteraard gaan we ervan uit dat je BIG-geregistreerd bent.

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.554 en maximaal € 3.468 bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 45)
  • Vakantietoeslag (8,33%)             
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team         
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken! 

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 30 december 2022. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Roelie Zwiers-Eggens, senior medewerker Kliniek Longziektentelefoon 06 83 216 650Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Dima Belov, recruiter, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland. 

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.