GZ-psycholoog

Wat ga je doen

Als GZ- psycholoog verricht je diagnostiek, behandel en begeleid je cliënten en familie. Je vervult een belangrijke rol in het multidisciplinair overleg op afdelingen als geriatrische revalidatiezorg, psycho-geriatrische zorg, dubbelzorg en somatiek. Hierbij gaat het zowel om individuele als groepsbehandeling. Naast het werk op de Treant-locaties voer je onderzoek en behandelingen uit in de Generalistische BasisGGZ en in de eerstelijn (GZSP). In de functie van GZ-psycholoog wordt van je gevraagd een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen en implementeren van beleid. Tot de taken behoort het begeleiden en superviseren van PIOGs. Op termijn vervul je de rol van Praktijkopleider voor deze postmasteropleiding. Daarnaast bieden wij binnen Treant ruimte voor innovatie, ontwikkeling en het volgen van nascholing. Jaarlijks zijn plaatsen beschikbaar voor de opleiding tot GZ-psycholoog.

Ook zijn we volop bezig om de samenwerking tussen de verschillende standplaatsen en met de ziekenhuizen te versterken. Nieuwsgierig? Kijk eens op deze pagina; Samenwerking

Waar ga je werken

Het team van regio Hoogeveen is werkzaam op vier locaties die over het team verdeeld zijn.
Alle behandelaren hebben hun standplaats in behandelcentrum Weidesteyn. Daarnaast zal je ingezet worden in de regio Emmen. Binnen Treant care wordt hoogcomplexe verpleeg-, revalidatie-, en herstelzorg geboden. Van permanente bewoning met intensieve zorg en begeleiding tot revalidatie, tijdelijke zorg en dagbehandeling. Meer informatie over alle care locaties vind je hier alle locaties.

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een ervaren, enthousiaste, BIG geregistreerde GZ-psycholoog of masterpsycholoog. Je hebt affiniteit met werken in de zorg voor ouderen en chronisch zieken, met zowel geriatrische revalidatie als psychogeriatrie. Je kunt zowel goed samenwerken als zelfstandig werken vanuit belevingsgerichte zorg, bent proactief, neemt verantwoordelijkheid en bent collegiaal ingesteld. In verband met de verschillende te bezoeken locaties, ben je in het bezit van een rijbewijs en heb je de beschikking over een auto.
 

Wat bieden wij

Wij bieden een leuke functie met betrokken collega’s op een afdeling waar ontwikkeling centraal staat. Een dynamische werkomgeving, waarin je jezelf professioneel kunt ontwikkelen. Met de verschillende huizen en cliëntenpopulaties zal geen dag hetzelfde zijn. Dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Daarbij heb je beheer over je eigen agenda. We bieden je direct een contract voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao VVT. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 60 (masterpsycholoog) minimaal €3.292,02  en maximaal €4.886,73 bruto fulltime per maanden FWG 65 (GZ Psycholoog) , minimaal €3.818,85  en maximaal €5.752,21  bruto fulltime per maand. Daarnaast ontvang je bij Treant 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Bij ons kun je gratis parkeren. Ook kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

 

Ben je enthousiast?

Kom gerust eens meelopen of een kop koffie drinken. Benieuwd naar het werken bij Treant? Neem dan contact op met Jaap Bouwman (06-11208196) of Huyen Askes (06-42452901). De vacature staat open totdat wij een nieuwe collega gevonden hebben. Direct solliciteren mag ook! Je ontvangt dan zo snel mogelijk ene reactie van ons. Bij een geschikte match gaan we graag met je in gesprek. Het gesprek wordt in overleg met jou gepland. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met team Recruitment, telefoon 088 1295656. Voor meer informatie over Treant verwijzen wij je door naar onze website Treant.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.