Apotheekassistent(e), Treant breed

Wil je graag een veelzijdige baan bij een ziekenhuisapotheek die volop in beweging is? Dan is er een plek voor jou in ons team!

De functie

Binnen de Ziekenhuisapotheek wordt de medicatie voor de drie ziekenhuislocaties van Treant en de aangesloten locaties van de Treant Care verzorgd. Op dit moment zijn wij bezig om onze afdeling opnieuw in te richten. Nieuwe activiteiten worden ontplooid, processen opnieuw beschreven en worden er doorgroeimogelijkheden gecreëerd in verschillende functies. Daarom zijn wij op zoek naar collega's die het leuk vinden om hieraan mee te werken! Is dit echt iets voor jou? Lees dan snel verder!

De Ziekenhuisapotheek vormt met het bereiden, begeleiden en bewaken van medicatie een onmisbare schakel binnen Treant. In onze apotheek is er een diversiteit aan werkzaamheden mogelijk. Op de bereidingsafdeling bereid je na verwerking van de recepten, steriele en aseptische geneesmiddelen o.a. in de vorm van infusen, easypumps en medicatiecassettes. Bij het apotheekservice punt (ASP)verifieer je tijdens een gesprek met de patiënt medicatie bij opname en ontslag. Dit doe je op verschillende afdelingen binnen de kliniek waar jij die dag verantwoordelijk voor bent. Daarnaast werk je op de SEH en poli. Of je gaat aan het werk bij de afdeling klinisch farmaceutische zorg (KFZ), waar je de medicatieopdrachten (samen met collega’s van het ASP) verwerkt en gevraagde medicatie klaar zet voor de patiënt/cliënt. Dit doe je in nauwe samenwerking met onze afdeling Logistiek. Sinds kort is er een start gemaakt met VTGM (voortoediening gereed maken) voor de verpleegafdelingen. Hiervoor is uitbreiding van de diverse teams noodzakelijk. Verder zijn de processen zo ingericht dat je in meerdere teams kunt werken. 

Het team

De ziekenhuisapotheek (afdeling Klinische Farmacie & Toxicologie) is onderdeel van Treant en heeft drie ziekenhuislocaties, Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. Hier zijn alle disciplines van de klinische farmacie aanwezig. De ziekenhuisapotheek is gecertificeerd (GMP-z) en onze speerpunten zijn medicatieveiligheid, patiëntenzorg en kwaliteit. Het leveren van een bijdrage aan de drie genoemde speerpunten van onze afdeling is vanzelfsprekend. Dit doen wij 24/7, in wisselende diensten, op onze drie ziekenhuislocaties en aangesloten care locaties. Je standplaats is Emmen maar je kan ook worden ingezet op ziekenhuislocatie Hoogeveen of Stadskanaal.

Jij bent de ideale kandidaat

Wij zijn op zoek naar representatieve en enthousiaste collega's die ons team komen versterken. Als apothekersassistent vind jij het prettig om zelfstandig aan het werk te gaan maar zie je ook het belang van een goede samenwerking met je collega’s. Samen zorgen we ervoor dat de patiënt/cliënt de best mogelijke farmaceutische zorg krijgt. Een afgeronde opleiding apothekersassistent maakt jou geschikt voor deze functie. Ben jij een betrouwbare collega en ben je gericht op de patiënt? Wil je graag werken in een ziekenhuisapotheek waar je je op allerlei gebieden kunt ontwikkelen en kun jij je vinden in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen? Dan zoeken wij jou!

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 2.134 en maximaal € 3.160 bruto fulltime per maand. (CAO ziekenhuizen FWG 40)
  • Vakantietoeslag (8,33%)            
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)        
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren       
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team        
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!

Ben je nieuwsgierig geworden? 

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 28 februari 2023 via onze website.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan tijdens kantooruren contact op met ons secretariaat, 088 129 10 05, en vraag naar Petra Wierda of Marc Goos. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen Dima Belov, Recruiter, telefoon 088 129 56 56.

De sollicitatiegesprekken worden samen met jou ingepland!