ANIOS Revalidatiegeneeskunde

Afgestudeerd geneeskundestudent en snuffelen aan de Revalidatiegeneeskunde? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Op reisafstand van Groningen - carpoolen met je collega’s!

Wat ga je doen

Als ANIOS Revalidatiegeneeskunde ben je werkzaam op de polikliniek voor de volwassen revalidatie, maar ook in de kliniek van het ziekenhuis in de vorm van het uitvoeren van intercollegiale consulten en bijwonen van MDO’s.
Bij Treant wordt op alle drie de ziekenhuislocaties patiënte op de polikliniek gezien en behandeld met het revalidatieteam. Er wordt gebruik gemaakt van moderne behandelmethodes en volledige elektronische verslaglegging. We bieden een veilige werk- en leeromgeving om in korte tijd vertrouwd te raken met onze diagnose groepen.

De vakgroep bestaat op dit moment uit 7 revalidatieartsen en 1 PA-er. Er staat een vacature open voor een 8e revalidatiearts.

Waar ga je werken

De bedoeling is dat je in eerste instantie gaat werken op ziekenhuislocatie Emmen, eventueel kan er te zijner tijd worden gekeken wat de mogelijkheden zijn op de andere locaties, Hoogeveen en Stadkanaal.

Op alle 3 ziekenhuislocaties zijn multidisciplinaire behandelteams aanwezig voor de poliklinische revalidatiebehandeling.

Wie zoeken wij

Wij zoeken (bij voorkeur) een net afgestudeerde basisarts, met interesse in de revalidatiegeneeskunde. Het ANIOS schap biedt ook een goede basis voor een vervolgopleiding tot specialist in bijvoorbeeld de neurologie, heelkunde en orthopedie. Ook als je een carrière ambieert binnen de huisartsgeneeskunde nodigen we je van harte uit te reageren. Natuurlijk ben je BIG geregistreerd. Voor ons ben je een fijne collega op wie we kunnen rekenen en voor de patiënten ben je zorgvuldig en vriendelijk.

Wat bieden wij

Wij begrijpen dat niet alleen onze patiënten maar ook onze collega’s het beste verdienen.
Naast arbeidsvoorwaarden en inschaling conform de cao Ziekenhuizen in FWG 65, maximaal € 5.257,- bruto (fulltime) per maand, ontvang je bij Treant een extra reiskostenvergoeding tot € 0,19 per kilometer via de fiscale uitruilregeling. Tevens hebben wij een eindejaarsuitkering. Je kan hier gratis parkeren! En je kunt gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin bijvoorbeeld regelingen op gebied van sport,  vrije tijd en een aanbod van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 14 november 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.
Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Peter van Aanholt, revalidatiearts, telefoon 06 12 45 38 76.
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.