ANIOS Cardiologie

De functie

In het verzorgingsgebied van Treant rekenen duizenden mensen dagelijks op de beste zorg dichtbij huis. Als ANIOS cardiologie heb je een spilfunctie binnen de units CCU/EHH en de verpleegafdeling. Je hebt daarbij een hoge mate van zelfstandigheid, met zeer laagdrempelige support door de cardiologen. Naast de patiëntenzorg, begeleiden de ANIOS ook de coassistenten. Je werkt hoofdzakelijk in dagdiensten met daarnaast, in beperkte mate, ANW-diensten. Je werkt gemiddeld 45 uur per week en bouwt daardoor 5 uur per week op die je eens in de zoveel weken kunt opnemen. 

Er is een inwerkprogramma waarin je wegwijs gemaakt wordt op onze afdelingen. Bovendien is er een uitgebreid onderwijsprogramma waarin je geacht wordt te participeren. En bouw je aan een individueel portfolio in Vrest voor het aantoonbaar maken van je ontwikkelingen.

Daarbij speelt Research & Development een belangrijke rol binnen de vakgroep; je wordt gestimuleerd om mee te doen met onderzoek wat kan resulteren in publicaties. 

Het team

De afdeling Cardiologie, locatie Scheper, wordt gekenmerkt door een positieve, innovatieve en dynamische sfeer. De afdeling heeft een bovenregionale functie op het gebied van interventiecardiologie en ICD-implantaties. Er is een nauwe samenwerking met de collega’s op de andere locaties van Treant, maar ook daarbuiten. Er werken 19 cardiologen op locatie Scheper. De afdeling beschikt over 7 CCU-bedden, 4 EHH-bedden en 27 bedden op de verpleegafdeling. Er zijn 3 catheterisatiekamers waar meer dan 1000 PCI’s per jaar plaatsvinden. De 24-uurs infarctzorg is beschikbaar voor een ruime regio. Er is een goed geoutilleerde hartfunctieafdeling met digitaal echonetwerk. Naast interventie cardiologie en ritme cardiologie met ICD zorg is non-invasieve beeldvorming, met ECHO, MRI en coronaire CT een speerpunt binnen de Treant Zorggroep. Hartrevalidatie is goed ontwikkeld en er is een Hartfalenpoli met een voorloperfunctie op het gebied van telemonitoring. 

Benieuwd naar de ervaring van één van onze collega's? Lees hier over de ervaringen van ANIOS Ilse Spiekman bij Treant.

Jij bent de ideale kandidaat

Ben jij een energieke basisarts met aantoonbare interesse in beschouwende specialismen? Je bent pragmatisch, flexibel en zorgvuldig. Je herkent je in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen. Natuurlijk ben je BIG-geregistreerd of kun je aangeven wanneer je dat verwacht te zijn. In deze functie kan klinische ervaring worden opgedaan en kan je eventueel al oriënteren op een carrière in de Cardiologie. In het laatste geval kan dat, bij gebleken geschiktheid, leiden tot aanbeveling bij de regionale sollicitatiecommissie voor de opleiding.

Ons aanbod

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd
 • Een salaris van minimaal € 3.850,- en maximaal € 5.801,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 65)
 • Vakantietoeslag (8,33%)             
 • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)         
 • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren        
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
 • Een aantrekkelijke bindingspremie   
 • Een actieve arts-assistentenvereniging
 • Mogelijkheid leaseauto voor woon-/werk verkeer
 • Een budget om deel te nemen aan congressen
 • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
 • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!  

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 28 februari 2023. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.
Wil je graag meer informatie over deze functie of eerst ontdekken of deze patiëntencategorie je aanspreekt? Neem dan contact op met Francois Paris, arts cardiologie, bereikbaar via 0591-691911 - doorverbinden met toestel 5711 of Annieke Bakker hoofd Bureau Medische Opleidingen, telefoon 06 10 66 66 74.  

De sollicitatiegesprekken worden zo spoedig mogelijk ingepland. 
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Floor Grimbert, senior recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 088 129 56 56.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.