Anesthesiemedewerker

Treant Zorggroep zoekt voor alle locaties meerdere anesthesiemedewerkers. Ben jij sociaal, technisch onderlegd, zelfstandig en een teamspeler? Dan ben je bij ons van harte welkom! 

Wat ga je doen

Als anesthesiemedewerker begeleid je de patiënt in de pre-, per-, en postoperatieve fase. Je assisteert de anesthesioloog bij het geven van de anesthesie en bewaakt de vitale functies van de patiënt. Als anesthesiemedewerker heb je een zeer zelfstandige functie en een grote verantwoordelijkheid naar de patiënt.
Je werkt bij ons met de modernste apparatuur. En je kunt bij Treant rekenen op veel aandacht als het gaat om je persoonlijke professionele ontwikkeling, bijvoorbeeld via gerichte theoretische en praktische scholing.

Waar ga je werken

De Treant zorggroep bestaat uit diverse care instanties en de ziekenhuizen in Hoogeveen, Stadskanaal en Emmen. Hoog complexe en acute zorg is geconcentreerd in het ziekenhuis in Emmen. Laagcomplexe zorg is geconcentreerd in de ziekenhuizen in Hoogeveen en Stadskanaal, dit zijn weekziekenhuizen.
De operatiekamers in Stadskanaal en Hoogeveen zijn in 2017 en 2019 volledig nieuw opgeleverd na nieuwbouw en grondige verbouw en hebben allebei vier operatiekamers tot hun beschikking. Locatie Emmen wordt verbouwd in 2021/2022 en beschikt dan over vijf operatiekamers waaronder een hybride OK. Op deze locatie wordt ook gewerkt met de Da Vinci robot. Op het operatiekamercomplex zijn alle specialismen vertegenwoordigd behalve cardio- en intracraniële chirurgie
Wij werken per locatie in kleinschalige en enthousiaste teams. Hierdoor bevorderen wij de samenwerking en creëren we een prettig werkklimaat. Tijdens je inwerkperiode krijg je tijd om bekend te worden met het team, de werkwijze en het uitvoeren van je functie bij alle aanwezige specialismen in het electieve programma en in de acute setting.

Wie zoeken wij

Wij zoeken enthousiaste anesthesiemedewerkers (NVZ/CZO). Jij bent nauwkeurig in je werk en je kunt het hoofd koel houden in acute en stressvolle situaties. Je bent flexibel en je kunt goed samenwerken. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend richting patiënten en collega’s. Je stelt je proactief op en je interesseert je voor nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied en denkt actief mee over hoe je die kunt toepassen.

Wat bieden wij

Direct een vaste aanstelling in een deskundig en gezellig team. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Je ontvangt salaris op basis van kennis en ervaring in FWG 55, minimaal € 2.882,- tot maximaal € 4.227 bruto (fulltime) per maand. We bieden je een afwisselende en dynamische werkomgeving waarin jij volop aan de slag kunt met jouw competenties en ambities. Je kunt regelmatig deelnemen aan klinische lessen, symposia en workshops om je vakkennis op peil te houden.
Wij hebben een eindejaarsuitkering en je kunt bij Treant een extra reiskostenvergoeding ontvangen tot € 0,19 per kilometer via de fiscale uitruilregeling. Bij ons kun je gratis parkeren en gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin bijvoorbeeld leuke regelingen op het gebied van sport en vrije tijd en aanbod van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite.

Liever eerst meer informatie? Of misschien eens een dag meelopen? Het kan allemaal! Neem dan contact op met:

Jurjen Kluter, hoofd anesthesie, telefoon 06-51293400 e-mail: j.kluter@treant.nl

Heb je interesse en wil je vrijblijvend komen kijken? Wij hebben op zaterdag 9 oktober een opendag. Meld je aan via recruitment@treant.nl. Wij nemen dan telefonisch contact met je op. 

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.