Actie-onderzoeker (postdoc)

Treant werkt enthousiast aan een nieuw meerjarenbeleidsplan en is voornemens de implementatie van nieuwe initiatieven en de evaluatie daarvan via actie-onderzoek te laten plaatsvinden. Actie-onderzoek kent als doel om tegelijkertijd te werken aan actie en verandering als aan onderzoek door het genereren van overdraagbare kennis over wat er is geleerd. Actie-onderzoek betekent kortcyclisch verbeteren, betrokkenheid van de onderzoeker, realiseren van verandering door samenwerking. Ben je gepromoveerd, vind je onderzoek leuk, maar wil je onder regie van de Raad van Bestuur vooral praktisch mede vorm geven aan het Treant van de toekomst, reageer dan op deze vacature.

Wat ga je doen

Uit het meerjarenbeleidsplan volgt binnenkort een programma van meerdere projecten, welke dat zijn wordt de komende maanden duidelijk. Denk voorbeeld aan projecten voor digitalisering of nieuwe technologie, voor netwerksamenwerking, voor het versterken van onze positie op de arbeidsmarkt. Je gaat de projectleiders en -teams van deze projecten ondersteunen in de verwezenlijking van hun projectplannen. Naast het onderzoek doen en de implementatie daarvan (inclusief publicaties), zoek je mogelijkheden voor externe financiering. Deze externe onderzoeksfinanciering kan ook worden aangewend voor een verlenging van het contract van de actie-onderzoeker. Je eerste verantwoordelijkheid ligt bij de ondersteuning van de gekozen projecten, maar er wordt ook van je verwacht dat je publiceert over de implementatie van het meerjarenbeleidsplan in landelijke (digitale) vaktijdschriften als ook in internationale wetenschappelijke journals. Erasmus School of Health Policy & Management begeleidt dit traject en neemt ook nadrukkelijk de verantwoordelijkheid op zich dat kennis wordt opgebouwd en gedissemineerd over de ervaringen die Treant de komende jaren opdoet.

Waar ga je werken

Je werkt in een team met de manager Communicatie en Externe Relaties, secretaris RvB, beleidsmedewerker RvB en rapporteert rechtstreeks aan de voorzitter van de RvB.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een enthousiaste onderzoeker, een kandidaat met een recente PhD titel op het terrein van Health Care Management, Health Care Policy, Health Sciences, Public Health of gerelateerde disciplines zoals Bedrijfskunde, Sociologie, Bestuurskunde, Organisatiewetenschappen, Human Resource Management, mits aantoonbare affiniteit met de gezondheidszorg. Wij verwachten dat een kandidaat in staat is om vanuit theoretisch concepten, gebruikmakend van wetenschappelijke methoden, actie-onderzoek uit te voeren. Wij zoeken iemand die op authentieke wijze mensen in beweging brengt, iemand die organisatiesensitief is en die met analytische en communicatieve vaardigheden een verandering aanjaagt. Daarnaast verwachten we dat de kandidaat de Engelse en Nederlandse taal (aantoonbaar) vloeiend beheerst in zowel woord als geschrift. Daarnaast ben je verhuisbereid of woon je in de regio.

Wat bieden wij

Wij bieden je een tijdelijke arbeidsovereenkomst  voor de duur van 18 maanden met een mogelijke verlenging afhankelijk van de vervolg-opdracht. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 60, minimaal € 3.322,-  en maximaal € bruto 4798,- fulltime per maand.

Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 10 oktober 2021 via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Naomi de Boer-Kuipers, manager Communicatie en Externe Relaties, telefoonnummer 06 28 15 32 39 . Wil je inhoudelijke informatie over het actie-onderzoek, neem dan contact op met Kees Ahaus, hoogleraar van Erasmus School of Health Policy & Management (EUR), telefoonnummer: 06 51 59 18 59

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of één van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B* hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

* Hepatitis B vaccinatie en vaccinaties rijksvaccinatieprogramma (bv. BMR en D(K)TP)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.