1e en 2e lijn Verloskundige

Minimaal aantal uren               24
Maximaal aantal uren              28
Arbeidsovereenkomst voor    Bepaalde tijd, intentie tot vast
Werklocatie(s)                          Emmen
CAO                                            Ziekenhuizen

Wat ga je doen

Als klinisch verloskundige verleen je prenatale zorg aan zwangeren met een medische indicatie. Daarnaast leid je klinisch geïndiceerde bevallingen en assisteer je bij pathologische bevallingen. Je coördineert de activiteiten die voortkomen uit onderzoek, behandeling en zorg van patiënten tijdens de prenatale, natale en postnatale periode. Daarnaast participeer je in de opleiding van coassistenten en studenten verloskunde. Je bent bereid om wisselende diensten te werken in de 7x24-uurs aanwezigheid.

Als klinisch verloskundige heb je een spilfunctie binnen de afdeling Obstetrie in het verlenen van hoogwaardige, verloskundige zorg en het begeleiden van dit life event. Je werkt daarbij intensief samen met gynaecologen en verpleegkundigen. Naast je dagelijkse verloskundige werkzaamheden lever je samen met je collega’s een actieve bijdrage aan het continu verbeteren van de zorg in lijn met de speerpunten: gezinsgerichte zorg, aantoonbaar onderscheidende kwaliteit, doelmatigheid en duurzaam netwerken. Ook heb je dienst voor de geïntegreerde eerstelijns verloskundigen praktijk EVE. Je begeleidt o.a. de zwangere tijdens een thuisbevalling of poliklinische bevalling, ook bezoek je de kraamvrouwen thuis.

Waar ga je werken

Als klinisch verloskundige heb je een spilfunctie binnen de afdeling Obstetrie in het verlenen van hoogwaardige, verloskundige zorg en het begeleiden van dit life event. Je werkt daarbij intensief samen met gynaecologen en verpleegkundigen. Naast je dagelijkse verloskundige werkzaamheden lever je samen met je collega’s een actieve bijdrage aan het continu verbeteren van de zorg in lijn met de speerpunten: gezinsgerichte zorg, aantoonbaar onderscheidende kwaliteit, doelmatigheid en duurzaam netwerken.

Wie zoeken wij

Wij zoeken een enthousiaste, communicatief sterke verloskundige die bij voorkeur enige jaren relevante werkervaring heeft en beschikt over enige praktische kennis van de aan verloskunde verwante vakgebieden. Je bent van nature sociaal vaardig, tactisch en hebt voldoende inlevingsvermogen. Daarnaast kun je goed omgaan met stressvolle situaties en ben je een kei in organiseren. Uiteraard gaan wij er vanuit dat je beschikt over het diploma Verloskunde en BIG-geregistreerd bent.

Wat bieden wij

We bieden je een uitdagende functie binnen een leuk team en een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met de intentie tot vast.
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 60 maximaal € 4.798,- bruto fulltime per maand, of FWG 65 maximaal € 5.620,- bruto fulltime per maand. 

Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Ben je enthousiast?

Vertel het ons! Solliciteren kan via de knop 'Solliciteren'. Ben je nu al werkzaam bij Treant Zorggroep dan solliciteer je via Profit InSite. Wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met lbert Baas, hoofd, telefoon 088 129 11 41. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment, telefoon 088 129 56 56.

Je kunt solliciteren tot en met 30 november 2021!

Veiligheid staat bij ons voorop 

Omdat we verspreiding van het Corona-virus willen voorkomen, houden wij ons bij de sollicitatieprocedure aan de landelijke richtlijnen. 

Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).Bij Treant Zorggroep voeren wij in het belang van onze medewerkers en patiënten een preventief vaccinatiebeleid. Voordat je bij ons kunt werken, ontvangen wij daarom graag een bewijs van jouw vaccinaties. Voor risicofuncties moet je ook aantoonbaar bescherming tegen Hepatitis B hebben opgebouwd. Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan verzorgen wij de vaccinatie voor je.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.