Stagiair Learning & Development

Werkzaamheden

Je bent een ondernemende, nieuwsgierige, creatieve en enthousiaste student en hebt interesse in de wereld van klantcontact, opleiden, ontwikkelen en kennisborging. Je wilt werken aan projecten die echt impact hebben. En zelf vooral leren door ook veel te doen.


Het profiel

Bij TKP kun je je talenten inzetten in een uitdagende meewerkstage bij de afdeling Coördinatie & Support. Als stagiair Learning & Development maak je onderdeel uit van een gedreven team en voer je opdrachten uit die daadwerkelijk in de praktijk gebruikt worden. Zaken die je op je opleiding leert kun je een plek geven in deze stage.

Dit ben jij
Iemand die proactief contact zoekt met de mensen om zich heen. Daar sta je om bekend. Zowel op kantoor als digitaal weet je je collega's te vinden. Je wilt graag impact hebben, vindt het leuk om je creativiteit in te zetten en bent ondernemend van aard. Dat je niet terughoudend bent om zo af en toe het woord te nemen voor een groep heb je tijdens je studie wel bewezen.

Daarnaast:
  • doe je een hbo/wo opleiding (mbo4-niveau is mogelijk in combinatie met didactische ervaring);
  • beheers je de Nederlandse taal uitstekend;
  • ben je handig met Microsoftprogramma's en weet je je weg eenvoudig te vinden in nieuwe software/apps;
  • ben je vanaf eind september 2021 voor 3 tot 6 maanden beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week.Afdeling

Je gaat aan de slag bij de afdeling Coördinatie & Support. Deze afdeling maakt onderdeel uit van de Frontoffice van TKP waar al het klantcontact plaatsvindt. Dit zijn klantcontacten die telefonisch, via brief of e-mail, via video of chat plaatsvinden. In je stage draai je mee in het team waar je kennis maakt met de coördinerende taken van het vak en daarnaast krijg je een eigen opdracht waarin je je creativiteit in kunt zetten binnen het aandachtsgebied digitaal leren (oa e-learning).


Bedrijfsinformatie

Vanuit Groningen werken we aan het beste digitale pensioenplatform. Een stevige ambitie, waar we met ruim 1000 ambitieuze professionals iedere dag met hart en ziel aan werken. Dat moet ook wel, want 22 pensioenuitvoerders, duizenden werkgevers en ruim 3 miljoen Nederlanders rekenen op onze dienstverlening. Of het nu gaat om een pensioenuitkering die juist én op tijd is of om een actueel overzicht van het opgebouwde pensioen. Zo maken we pensioen 'easy'.

Waarom TKP?
  • De inhoud van ons werk, veel ruimte om met eigen ideeën te komen en energieke collega's die elkaar graag helpen;
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Veel sportieve en gezellige activiteiten, zoals een wekelijkse bootcamp, fiets- en skiweekenden en een maandelijkse borrel.
Wat bieden wij?
Je krijgt een mooie leerplek waarin je begeleid wordt door professionals die hun sporen binnen het vak verdiend hebben. Binnen een klein en zeer gedreven team dat volop in ontwikkeling is, krijg je een duidelijk omlijnde opdracht die we in overleg laten aansluiten bij jouw leerwensen en opleidingseisen. Daarbij krijg je de mogelijkheid om mee te lopen met trainingen waarbij je sommige onderdelen zelf mag geven. Je werkt gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor en ontvangt een vergoeding van € 500 bruto op basis van 40 uur (hbo/wo).


Contactinformatie

Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv. Je kunt tot en met 17 september 2021 reageren. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Melinda Wolthuis, teamleider Coördinatie & Support via 06-25 31 11 43 of wolthuis.m@tkppensioen.nl.

Reageer op deze vacature