DevOps Engineer Oracle

Je hebt je sporen verdiend als Oracle-developer, wil er graag nog verder in, maar bent ook benieuwd wat je nog meer met SQL kan. Wij ontvangen je met open armen. Hoewel we de komende tijd steeds meer naar de cloud (AWS) overbrengen, is er voor Oracle-developers genoeg te doen. De kern van onze bedrijfsvoering overeind houden bijvoorbeeld. Lijkt die verantwoordelijkheid je mooi? Dan horen we graag je motivatie.

Dit is jouw nieuwe rol
We zitten midden in een grote transformatie, waarin we ons voorbereiden op het nieuwe pensioenstelsel. En terwijl veel collega’s werken aan de continue vernieuwing van onze IT-omgeving, zorg jij voor de doorontwikkeling van ons pensioenplatform en bedrijfskritische applicaties die iedere dag weer top moeten presteren. Logisch, want het gaat uiteindelijk om het pensioen van 4 miljoen (!) Nederlanders. Je krijgt dus veel verantwoordelijkheid.

Als DevOps-engineer Oracle breng je bestaande applicaties naar een hoger niveau. Samen met de collega’s uit je team ben je verantwoordelijk voor een eigen deel van het platform, inclusief de onderliggende databases. Onderweg naar ons moderne ICT-landschap werk je daarnaast aan het beheer en onderhoud van ongeveer 20 bestaande applicaties, een groot deel bedrijfskritisch.

In deze functie verwachten we van jou verder dat je:
 • tijdig afstemt met directe collega’s en je leidinggevende over voortgang en eventuele problemen;
 • zorgt dat je jouw kennis en expertise overdraagt en zelf up-to-date blijft;
 • onderzoek doet, analytisch te werk gaat en heldere ontwerpen gebruikt.

Dit ben jij
Jij bent een enthousiaste professional die zich thuis voelt in een gevarieerde omgeving, gebaseerd op Oracle. Iemand die eenvoudig kan schakelen tussen talen, technieken en werkzaamheden. Je zoekt altijd uit hoe het beter kan en durft dit uit te dragen. Ook als het minder goed gaat en je tegen problemen aanloopt, dan kaart je dit zonder aarzelen aan. Je bewaart het overzicht in een complex proces en hebt oog voor kwaliteit. In het team ben je een echte verbinder.

Je hebt de behoefte om altijd te blijven leren. Dat we je uitzicht bieden op verdere groei in SQL of misschien Java, vind je dus een groot pluspunt. Hierin sta je niet alleen – je rekent op een netwerk van collega’s bij wie je altijd terecht kan voor een hulpvraag of een gezellig gesprek.

Daarnaast:
 • heb je wo- of hbo-werk- en denkniveau;
 • heb je ruime ervaring als Oracle-ontwikkelaar;
 • ben je goed bekend met SQL en PL/SQL;
 • is het een pre als je ervaring hebt met Datprof;
 • weet je hoe het is om te werken in een agile- of scrum-omgeving.

Werken bij TKP
De digitale transformatie – we zitten er middenin. Met ruim 1.000 professionals werken we aan het beste digitale pensioenplatform, waarop miljoenen Nederlanders inzicht in hun pensioen krijgen. Sleutelen aan state-of-the-art technologie is voor ons dagelijkse kost. Interessante projecten genoeg. Zo experimenteren we ook met robotisering, machine learning en data-analytics. Dat schept interessante kansen voor ICT’ers met ambitie.

Waarom TKP?
 • De inhoud van ons werk, veel ruimte om met eigen ideeën te komen en energieke collega's die elkaar graag helpen;
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit – van workshops en intervisie tot online academy;
 • Veel sportieve en gezellige activiteiten: wekelijkse bootcamps, fiets- en skiweekenden en een maandelijkse borrel.

Fijne voorwaarden
Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 3.215,051 en maximaal € 5.191,83 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. Daarnaast krijg je een 13e maand, 8% vakantietoeslag en jaarlijks een salarisverhoging van 3% (zolang je ruimte hebt in je schaal). Je valt onder de cao van onze moeder a.s.r., krijgt 200 vakantie-uren per jaar, een NS-Business Card of kilometervergoeding én profiteert van een erg goede pensioenregeling. Bij TKP werken we deels thuis en deels op kantoor. Zodat werk en privé goed in balans zijn. Behoefte aan meer vrije tijd, voor bijvoorbeeld je eigen onderneming, vrijwilligerswerk of mantelzorg? Dan kun je eens per 5 jaar een deels betaalde sabbatical opnemen.

Heb je interesse?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv. Je kunt tot en met 13 oktober 2023 reageren. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marcel Koopman, vakgroepleider Backend engineering, via koopman.m@tkppensioen.nl. Vragen over de procedure kun je stellen aan Jolanda Postma, recruiter, via kortpostma.j@tkppensioen.nl.

Goed om te weten:
 • onze voertaal is Nederlands. Om goed samen te kunnen werken, is het dus belangrijk dat je goed Nederlands spreekt en schrijft;
 • acquisitie op basis van deze vacature heeft geen zin, werven doen wij zelf.

Reageer op deze vacature