Senior QA Engineer

Je wilt meer doen met je expertise en ervaring als tester of QA-engineer. Je team op een hoger niveau brengen, bijvoorbeeld. En zo jezelf verder ontwikkelen. Bij ons krijg je alle vrijheid om te experimenteren, junior collega’s te coachen en congressen te bezoeken – wereldwijd. Wil jij zorgen voor soepel lopende en begrijpelijke websites voor 4 miljoen gebruikers? En ga je vol enthousiasme met eigen ideeën en initiatieven op pad? Dan leren we je graag kennen!

Dit is jouw nieuwe rol
Wij zorgen voor de pensioenen van 4 miljoen Nederlanders. Al die pensioenen moeten de komende jaren over naar een compleet nieuw pensioenstelsel. En dat heeft grote gevolgen voor ons ICT-landschap. Als senior Quality Assurance-engineer houd jij een scherp oog op de kwaliteit van alle software die we ontwikkelen én uitbesteden. En dat kan behoorlijk dynamisch zijn: zo implementeren we een SaaS-oplossing waar we de kern van onze nieuwe dienstverlening in onder brengen én gaan we de komende tijd over van on-premises naar de cloud.

De kwaliteit houd jij op hoog niveau door het testproces verder te ontwikkelen, door nieuwe tests uit te voeren en ze te verbeteren. Je denkt mee in het developmentproces en professionaliseert het softwaretesten als onderdeel van de CI/CD pipeline. Door je oplossingen te delen met de andere QA- en testengineers draag je bovendien bij aan standaardisering van het voortbrengingsproces.

Dit ben jij
Je bent in je element als je als team verder komt. Door mensen samen te brengen en jullie expertise te verbinden, groei je als team – en als mens. Je hebt een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen en stapt makkelijk op mensen af: of het nu om een productowner, developer, klant of leverancier gaat, je zoekt haar of hem op en betrekt ze – als nodig – bij het proces. Vanuit je jarenlange ervaring als testengineer of QA-expert ken je de belangrijkste tools van nu én verdiep jij je in de technologie van morgen. Je experimenteert volop met nieuwe tools en technieken, gaat naar conferenties en deelt je kennis gul.

Werken bij TKP
De digitale transformatie – we zitten er middenin. Met ruim 1.000 professionals werken we aan het beste digitale pensioenplatform, waarop miljoenen Nederlanders inzicht in hun pensioen krijgen. Sleutelen aan state-of-the-art technologie is voor ons dagelijkse kost. Interessante projecten genoeg. Zo experimenteren we ook met robotisering, machine learning en data-analytics. Dat schept interessante kansen voor ICT’ers met ambitie.

Waarom TKP?
  • De inhoud van ons werk, veel ruimte om met eigen ideeën te komen en energieke collega's die elkaar graag helpen;
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit – van workshops en intervisie tot online academy;
  • Veel sportieve en gezellige activiteiten: wekelijkse bootcamps, fiets- en skiweekenden en een maandelijkse borrel.

Fijne voorwaarden
Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 3.634,31 en maximaal € 5.191,83 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. Daarnaast krijg je een 13e maand, 8% vakantietoeslag en jaarlijks een salarisverhoging van 3% (zolang je ruimte hebt in je schaal). Je valt onder de cao van onze moeder a.s.r., krijgt 200 vakantie-uren per jaar, een NS-Business Card of kilometervergoeding én profiteert van een erg goede pensioenregeling. Bij TKP werken we deels thuis en deels op kantoor. Zodat werk en privé goed in balans zijn. Behoefte aan meer vrije tijd, voor bijvoorbeeld je eigen onderneming, vrijwilligerswerk of mantelzorg? Dan kun je eens per 5 jaar een deels betaalde sabbatical opnemen.

Heb je interesse?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv. Je kunt tot en met 13 oktober 2013 reageren. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Edzard Piebenga, vakgroepleider QA & Test, via 06-15 66 85 32 of piebenga.e@tkppensioen.nl. Vragen over de procedure kun je richten aan Judith Krijgsman, recruiter, via krijgsman.j@tkppensioen.nl.

Goed om te weten:
  • onze voertaal is Nederlands. Om goed samen te kunnen werken, is het dus belangrijk dat je goed Nederlands spreekt en schrijft;
  • acquisitie op basis van deze vacature heeft geen zin, werven doen wij zelf.

Reageer op deze vacature