DevOps front-end engineer

Je bent ervaren in Angular en Typescript en op je best als je kwalitatief goede software kunt ontwikkelen. Je schrikt niet terug van een paar miljoen gebruikers. Bij ons krijg je alle ruimte in een DevOps-team én in een ambitieuze fintech-omgeving. Werk je jouw oplossingen graag tot in detail uit? En blijf je je verantwoordelijk voelen voor de prestaties van jouw oplossingen? Dan zijn we erg benieuwd naar je ervaring en motivatie!

Dit is je nieuwe rol
Met het nieuwe pensioenstelsel voor de deur, innoveren we in razend tempo. Zodat miljoenen mensen inzicht hebben in hun pensioen – met de applicaties van jou en je collega’s. Als front-end engineer ontwikkel je vernieuwende applicaties en breng je bestaande applicaties naar een steeds hoger niveau. Samen met de collega’s in je DevOps-team bewaak en verbeter je de prestaties en breid je functionaliteit uit.

Met de user experience als basis, focus je op de kwaliteit van de code. Daarbij maak je steeds meer gebruik van cloudoplossingen. Omdat de pensioenwereld de komende jaren erg verandert, ligt hier voor jou een mooie uitdaging om een belangrijke bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van ons pensioenplatform. Op weg naar dit moderne ICT-landschap, ontkom je niet aan beheer en onderhoud van oude applicaties.

In deze functie verwachten we van jou dat je:
 • gebruikerswensen vertaalt naar de beste technische oplossingen;
 • robuuste, toekomstbestendige Angular-applicaties bouwt en beheert – in lijn met onze architectuur;
 • samen met je team en de productowner prioriteiten stelt in projecten;
 • verschillende aspecten van een project bij elkaar weet te brengen tot een werkend product.

Dit ben jij
Jij bent iemand die altijd wil begrijpen hoe iets werkt en uitzoekt hoe het beter kan. En die zich snel onbekende technieken, tools en frameworks eigen weet te maken. Je houdt overzicht in complexe oplossingen en hebt oog voor kwaliteit en stabiliteit: valt er een applicatie om, dan ben jij degene die in no-time de oorzaak vindt, daar voel je je moreel toe verplicht. Maar liever werk je ongestoord en planmatig aan je eigen projecten. Op hoog niveau, dat weet je van jezelf, maar je waardeert het nog steeds als andere specialisten met je meedenken. Je bent nieuwsgierig en wilt graag nieuwe dingen leren op bijvoorbeeld het gebied van user experience, design of usability. Ben je ook nog eens een teamplayer, communicatief vaardig en loop je niet weg voor de samenwerking met andere teams, dan voel je je bij ons helemaal thuis.

Daarnaast:
 • heb je hbo- of wo-werk- en denkniveau;
 • heb je minimaal 3 jaar werkervaring als front-end engineer;
 • heb je diepgaande kennis van Angular, HTML/CSS en Typescript;
 • is het een pre als je ervaring hebt met NX, Cypress, Jest of GitLab.

Werken bij TKP
De digitale transformatie – we zitten er middenin. Met ruim 1.000 professionals werken we aan het beste digitale pensioenplatform, waarop miljoenen Nederlanders inzicht in hun pensioen krijgen. Sleutelen aan state-of-the-art technologie is voor ons dagelijkse kost. Interessante projecten genoeg. Zo experimenteren we ook met robotisering, machine learning en data-analytics. Dat schept interessante kansen voor ICT’ers met ambitie.

Waarom TKP?
 • De inhoud van ons werk, veel ruimte om met eigen ideeën te komen en energieke collega's die elkaar graag helpen;
 • Veel sportieve en gezellige activiteiten, zoals een wekelijkse bootcamp, fiets- en skiweekenden en een maandelijkse borrel;
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling – van workshops en coaching tot persoonlijk opleidingsplan.

Fijne voorwaarden
De functie is gewaardeerd in schaal 9 of 10, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Je salaris bedraagt minimaal € 2.882,17 en maximaal € 5.561,84 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast krijg je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 16,7% bovenop je bruto maandsalaris. Je valt onder de cao van onze moeder Aegon, krijgt minimaal 28 vakantiedagen, profiteert van een uitgebreid pakket aan voordelen én natuurlijk van een goede pensioenregeling. Je werkt bij ons deels thuis en deels op kantoor. Zodat werk en privé goed in balans zijn.

Heb je interesse?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv. Je kunt tot en met 31 mei 2023 reageren. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ewout Winkelman, vakgroepleider Front-end engineering, via 06-15 36 75 09 of winkelman.e@tkppensioen.nl. Vragen over de procedure kun je stellen aan Judith Krijgsman, via recruitment@tkppensioen.nl.

Goed om te weten:
 • Op deze vacature is onze medewerversregeling van toepassing.
 • Onze voertaal is Nederlands. Om goed samen te kunnen werken, is het dus belangrijk dat je goed Nederlands spreekt en schrijft.
 • Acquisitie op basis van deze vacature heeft geen zin, werven doen wij zelf.

Reageer op deze vacature