Manager Operations

Werkzaamheden

Je hebt veel kennis van pensioenadministratie én ervaring als manager van klantgerichte processen. Nu krijg je de kans om je als operations manager bij TKP te bewijzen. Je bent verantwoordelijk voor het stroomlijnen van alle pensioenprocessen én een hoge klanttevredenheid binnen een van onze klantunits. Durf jij deze verantwoordelijkheid aan? En geef jij graag een eigen invulling aan je rol? Dan zijn we benieuwd naar je ervaring en motivatie!


Het profiel

 • Je managet alle pensioenprocessen voor jouw klanten
 • Je gaat meewerken aan de transitie naar het nieuwe pensioenstelsel
 • Je gaat leiding geven aan een klantunit met zo'n 25-50 pensioenspecialisten
Dit is jouw nieuwe rol
Met het nieuwe pensioenstelsel op komst, veranderen ook onze organisatie en processen ingrijpend. Als manager Operations van een van onze klantunits, zorg jij ervoor dat alle primaire pensioenprocessen strak ingericht zijn. Je bent, samen met de accountmanager, resultaatverantwoordelijk voor de klanttevredenheid en de performance van de hele procesketen conform SLA's en KPI's.

In deze functie verwachten we van jou dat je:
 • een volwassen klantdialoog voert, samen met de accountmanager;
 • leiding geeft aan de klantunit, met zo'n 25-50 pensioenspecialisten;
 • zorgt voor tevreden klanten en medewerkers;
 • overzicht bewaart en verbeterinitiatieven doet;
 • bijdraagt aan een uniforme, transparante en betrouwbare pensioenuitvoering.
Dit ben jij
Je bent een stevige manager met hart voor je klant én voor je team. Met jouw flair en optimisme krijg je mensen makkelijk mee in een verandering. Je bent direct en duidelijk, draait niet om de hete brei heen en managet de verwachtingen. Dat dingen regelmatig anders lopen, vind jij juist leuk. Want zo kun je jouw creativiteit inzetten om tot oplossingen te komen. Ook al is de druk soms hoog, je blijft kalm en houdt het overzicht.

Feedback krijgen vind je net zo belangrijk als feedback geven - voor jou zijn het leermomenten. Het onderhouden en verbinden van relaties is jouw kracht. Je werkt net zo makkelijk samen met in- en externe stakeholders, met je MT-collega's als met je teamleden. Dat betekent niet dat je overal in meegaat. Op basis van jouw kennis en ervaring vorm jij autonoom je oordeel en weet jij grenzen te stellen. Nog een paar eigenschappen die jouw profiel completeren: je bent ondernemend, hebt lef, geeft mensen ruimte en vertrouwen en je wilt groeien.

Daarnaast:
 • heb je een wo- of hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur in Bedrijfskunde, Bedrijfsinformatica of Bedrijfseconomie;
 • heb je minimaal 5 jaar werkervaring als manager;
 • heb je werkervaring in een agile omgeving;
 • heb je uitgebreide pensioen- en verzekeringskennis.Afdeling

Je gaat werken in een van de 8 klantunits, waarin in totaal zo’n 350 pensioenspecialisten werken aan efficiënte en klantgerichte pensioenuitvoering. Samen met je team verzorg je de administratieve dienstverlening voor jouw klant. Je rapporteert aan de chief operations officer en bent onderdeel van het MT Operations. Je stuurt 2 teamleiders aan en samen geven jullie leiding aan 25-50 mensen.


Bedrijfsinformatie

Vanuit Groningen werken we bij TKP aan het beste digitale pensioenplatform. Een stevige ambitie, waar we met ruim 1.000 ambitieuze professionals iedere dag met hart en ziel aan werken. Dat moet ook wel, want 17 pensioenfondsen, 100.000 werkgevers en zo'n 4 miljoen Nederlanders rekenen op onze dienstverlening. Of het nu gaat om een pensioenuitkering die juist én op tijd is of om een actueel overzicht van het opgebouwde pensioen. Zo maken we pensioen 'easy'.

Waarom TKP?
 • De inhoud van ons werk, veel ruimte om met eigen ideeën te komen en energieke collega's die elkaar graag helpen;
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit - van workshops en intervisie tot online academy;
 • Veel sportieve en gezellige activiteiten, zoals wekelijkse bootcamps, fiets- en skiweekenden en een maandelijkse borrel.
Fijne voorwaarden
De functie is gewaardeerd in schaal 12. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 16,7% boven op je bruto maandsalaris. Je valt onder de cao van onze moeder Aegon, krijgt minimaal 28 vakantiedagen, profiteert van een uitgebreid pakket aan voordelen én natuurlijk van een goede pensioenregeling. Bij TKP werken we deels thuis en deels op kantoor. Zodat werk en privé goed in balans zijn.


Contactinformatie

Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv. Je kunt tot en met 6 februari 2023 reageren. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Joke Westenbrink, COO, via 050-5825072 of westenbrink.jw@tkppensioen.nl. Vragen over de procedure kun je stellen aan Daphne de Vries, recruiter, via vries.da@tkppensioen.nl

Goed om te weten:
 • op deze vacature is onze medewerversregeling van toepassing;
 • acquisitie op basis van deze vacature heeft geen zin, werven doen wij zelf.

Reageer op deze vacature