DevOps engineer

Je wilt als DevOps engineer het verschil maken: meebouwen aan het pensioenplatform van de toekomst. Je krijgt bij TKP alle vrijheid om ons ICT-landschap te moderniseren en tot de beste (cloud)oplossingen te komen. En dat is werk van betekenis: miljoenen mensen regelen hun pensioenzaken op ‘jouw’ pensioenplatform. Groei jij graag in een organisatie die midden in een digitale transformatie zit? En houd je van complexiteit binnen een service of applicatie? Dan zijn we erg benieuwd naar je ervaring en motivatie!

Dit is jouw nieuwe rol
Als DevOps engineer breng je bestaande applicaties naar een hoger niveau. Met de user experience als basis, focus je op de kwaliteit van de code. Daarbij maak je steeds meer gebruik van cloudoplossingen. Omdat de pensioenwereld de komende jaren erg veranderd, ligt hier voor jou een mooie uitdaging om een belangrijke bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van ons pensioenplatform. Samen met de collega’s uit je team ben je verantwoordelijk voor een eigen deel van het platform, inclusief de bijbehorende services én de onderliggende databases. Op weg naar dit moderne ICT-landschap, ontkom je niet aan beheer en onderhoud van oude applicaties.

Dit ben jij
Of jij nou net bent afgestudeerd in IT of je strepen al ruimschoots hebt verdiend – je bent iemand die altijd uitzoekt hoe het beter kan en dit durft uit te dragen. Een sparringpartner die – wanneer nodig – op een prettige manier tegenwicht biedt. Nieuwe materie maak je je snel eigen en je bent in staat om met toekomstbestendige oplossingen te komen die in lijn zijn met onze architectuur. Je bewaart het overzicht in een complex proces en hebt oog voor kwaliteit. Je werkt graag gestructureerd aan je eigen projecten, maar je waardeert het ook als andere specialisten met je meedenken. 

Daarnaast:
  • heb je hbo- of wo-werk- en denkniveau;
  • heb je een aantoonbare passie voor IT;
  • heb je bij voorkeur werkervaring als Java-ontwikkelaar en gewerkt met Java (8+), JPA, Hibernate, Spring, PostgreSQL en SQL;  
  • is het een pre als je ervaring hebt met Domain Driven Design.

Werken bij TKP
De digitale transformatie – we zitten er middenin. Met ruim 1.000 professionals werken we aan het pensioenplatform van de toekomst, waarop straks miljoenen Nederlanders inzicht in hun pensioen krijgen. Belangrijk werk dus, met een grote maatschappelijke betekenis.
Sleutelen aan state-of-the-art technologie is voor ons dagelijkse kost. Interessante projecten genoeg. Dat schept interessante kansen voor ICT’ers met ambitie.

Waarom TKP?
  • De inhoud van ons werk, veel ruimte om met eigen ideeën te komen en energieke collega's die elkaar graag helpen;
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit – van workshops en intervisie tot online academy;
  • Veel sportieve en gezellige activiteiten, zoals wekelijkse bootcamps, fiets- en skiweekenden en een maandelijkse borrel;

Fijne voorwaarden
De functie is gewaardeerd in schaal 8, 9, 10 of 11, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Je salaris bedraagt minimaal € 2.693,54 en maximaal € 6.000,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast krijg je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 16,7% boven op je bruto maandsalaris. Je valt onder de cao van onze moeder Aegon, krijgt minimaal 28 vakantiedagen, profiteert van een uitgebreid pakket aan voordelen én natuurlijk van een goede pensioenregeling. Je werkt bij ons deels thuis en deels op kantoor en krijgt een budget om jouw thuiswerkplek in te richten. Als je het beste uit jezelf wilt halen, heb je ook tijd voor jezelf nodig. Bij ons vind je daarom een goede balans tussen werk en privé en heb je mogelijkheden tot het kopen van extra verlof.

Heb je interesse?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv. Je kunt tot en met 30 juni 2023 reageren. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met één van onze recruiters Jeremy, Judith en Daphne, via recruitment@tkppensioen.nl

Goed om te weten: 
  • op deze vacature is onze medewerversregeling van toepassing;
  • acquisitie op basis van deze vacature heeft geen zin, werven doen wij zelf.

Reageer op deze vacature