Onderwijsassistent (1651)

Deze baan

Onze school Terra Emmen biedt vmbo en het Groene Lyceum aan 590 leerlingen. Wij sluiten aan bij de kwaliteiten en ambities van de leerling. We begeleiden de leerlingen om succesvol te zijn in de samenleving, in het vervolgonderwijs en in het beroep van hun keuze. Er is aandacht voor talentontwikkeling, binnen en buiten de muren van de school. De leerling wordt op elk niveau maximaal uitgedaagd en optimaal begeleid. Terra Emmen is gevestigd in een kleinschalig schoolgebouw aan de Huizingsbrinkweg in een groene omgeving.

Wij zoeken

voor zo spoedig mogelijk een collega;

-die zich herkent in onze kernwaarden; gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de bij Terra algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, veiligheid, resultaatgerichtheid en efficiency; -die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden van leerlingen bij hun studieloopbaan; -die ervaring heeft in of specifieke affiniteit heeft met de doelgroep; -die reflecteert op zijn/haar handelen; -die goed kan samenwerken met collegas en een professionele instelling heeft. -die collega's ondersteunt bij het lesgeven en begeleiden van leerlingen.

Werkzaamheden: Opvangen van klassen en ondersteunen van collega's.

Wij bieden

Een uitdagende functie binnen een plezierige werkomgeving, waarbij de kernwaarden centraal staan. Het betreft een schaal 5 functie volgens de cao mbo met een maximum salaris van € 2.729,- per maand op basis van een volledige betrekking.

Vragen?

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met mevrouw Karin Hilbers-Verweij, afdelingsdirecteur, tel. 06 - 525 019 02.

Geïnteresseerd? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 14 december 2021.

Solliciteer nu