Onderwijsassistent (1495)

Deze baan

Terra Winsum is een christelijke school en biedt praktijkonderwijs, MBO-Entree, vmbo en het Groene Lyceum aan ruim 760 leerlingen. Wij sluiten aan bij de kwaliteiten en ambities van de leerling. We begeleiden de leerlingen om succesvol te zijn in de samenleving, in het vervolgonderwijs en in het beroep van hun keuze. Er is aandacht voor talentontwikkeling, binnen en buiten de muren van de school. We werken samen met bedrijven en instellingen in de regio om goed groen onderwijs samen met partners vorm te geven. De leerling wordt op elk niveau maximaal uitgedaagd en optimaal begeleid. Terra Winsum heeft twee locaties: locatie vmbo-groen en het Groene Lyceum en locatie praktijkonderwijs en MBO-Entree.

Voor de locatie vmbo het Groene Lyceum zoeken wij een onderwijsassistent die assisterende werkzaamheden verricht bij de lessen en de begeleiding van leerlingen.

Wij zoeken

voor het schooljaar 2021-2022 een collega;

-die goed kan omgaan met leerlingen, pedagogisch sterk ; -die oog heeft voor ontwikkeling van leerlingen en ze positief benadert; -die oog heeft voor veiligheid tijdens de lessen; -die goed kan samenwerken in een team; -die initiatieven neemt en breed inzetbaar en flexibel is; -die sterk in de schoenen staat; -die in het bezit is van een diploma onderwijsassistent; -die ervaring heeft in het onderwijs; -die de christelijke grondslag onderschrjft.

Werkzaamheden: Als onderwijsassistent ondersteun je het docententeam bij de voorbereiding en uitvoering van de lessen. Dit kunnen zowel praktijk- als theorielessen zijn. Je wordt ingezet bij lessen waarbij docenten ondersteuning nodig hebben vanwege gedrag van leerlingen, waarborgen van veiligheid in de lessen, dan wel dat de groepsgrootte vraagt om extra ogen en handen tijdens de les.

Voorbeelden van praktijklessen zijn techniek, plant en dier, koken, beeldende vorming en lichamelijke oefening.

Buiten de lessen om wordt van je verwacht dat je werkzaamheden kunt uitvoeren in opdracht van het team, zoals het uitvoeren van kleine reparaties, bestellingen doen, opruimen en schoonmaken van de praktijkruimtes.

Wij bieden

Een tijdelijk uitdagende functie, eerst voor schooljaar 2021-2022, binnen een plezierige werkomgeving, waarbij de kernwaarden centraal staan. Het betreft een schaal 5 functie volgens de cao mbo met een maximum salaris van € 2.686,- per maand op basis van een volledige betrekking.

Vragen?

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met mevr. K. Harmelink, afdelingsdirecteur, tel. 06 - 190 150 93.

Geïnteresseerd? Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 8 mei 2021.

Solliciteer nu