Medewerker administratieve ondersteuning Terra Assen (1860)

Deze baan

Medewerker administratieve ondersteuning, Terra Assen vo

Onze missie is om jongeren en volwassenen op te leiden tot professionals die bijdragen aan de wereld van morgen, met aandacht voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

Dit doen we door jaarlijks ruim 6.000 jongeren en (jong)volwassenen hun talenten te laten ontdekken binnen ons groene onderwijs én te begeleiden naar een waardevolle plek op de arbeidsmarkt of een vervolgstudie. Wij zeggen niet voor niets bij Terra worden mensen bewust, bekwaam en betekenisvol.

Om onze missie te volbrengen zoeken wij mensen met passie!

Over Terra Terra is een opleidingscentrum dat Praktijkonderwijs, vmbo-groen, het Groene Lyceum, mbo en volwassenenonderwijs (TerraNext) aanbiedt in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Onze opleidingen hebben een groen karakter, wat inhoudt dat de opleidingen te maken hebben met groen, voeding, dier, natuur & milieu.

Wij zoeken

een collega:

• die flexibel en stressbestendig is • die klantvriendelijk en dienstverlenend is; • die accuraat werkt; • die in staat is zijn/haar werkzaamheden te ordenen en prioriteiten aan te brengen bij werkzaamheden die gelijktijdig komen; • met uitstekende vaardigheden in de Nederlandse taal, in woord en geschrift; • die kennis en vaardigheden heeft met schooladministratiesystemen, bij voorkeur met Magister en Zermelo, Office 365 en pakketten, waaronder MS Teams; • die beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;

Kennis van Magister en is een pré, of is bereid om passende opleidingen te volgen.

Actief investeren in ontwikkeling, waarbij het goed lopen van de processen in samenwerking met collega's op de locatie en centraal momenteel een speerpunt is.

Werkzaamheden De belangrijkste werkzaamheden zijn receptiewerkzaamheden en leerlingadministratie in Magister: • aannemen en afhandelen of doorverbinden van binnenkomende telefoongesprekken; • leerlingen en collega's te woord staan en ontvangst van bezoekers; • verzamelen, controleren, registreren, verwerken en muteren van gegevens in geautomatiseerde systemen na een controle op juistheid en volledigheid;

Het is in eerste in stantie een tijdelijk contract op een reguliere werkplek. Bij goed functioneren wordt deze verlengd met een jaar en is er uitzicht op een vaste benoeming.

Selectie van de kandidaten zal plaatsvinden in het einde van week 12. De gesprekken vinden vervolgens plaats op 30 maart.

Wij bieden

• een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving met een onderwijs gerelateerde vakantieregeling; • een functie in schaal 5 conform de cao mbo met een maximum salaris van € 2844,- per maand bij een volledige betrekking; • een eindejaarsuitkering van 8,33%, goede pensioenregeling en een tegemoetkoming voor je zorgverzekering; • de mogelijkheid tot het volgen trainingen inclusief een breed scala aan online trainingen via GoodHabitz.

Vragen?

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met mevr. K. van der Heijden, afdelingsdirecteur, tel. (0592) 31 22 98.

Geïnteresseerd? Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 21 maart 2023.

Het is in eerste instantie een tijdelijk contract op een reguliere werkplek. Bij goed functioneren wordt verlengd met een jaar en er is uitzicht op een vaste benoeming. De selectie van de kandidaten zal plaatsvinden in het einde van week 12. Waarbij de gesprekken plaats zullen vinden op 30 maart.

Solliciteer nu