Docent NaSK

Deze baan

Terra Winsum is een christelijke school en biedt praktijkonderwijs, MBO-Entree, vmbo en het Groene Lyceum aan ruim 760 leerlingen. Wij sluiten aan bij de kwaliteiten en ambities van de leerling. We begeleiden de leerlingen om succesvol te zijn in de samenleving, in het vervolgonderwijs en in het beroep van hun keuze. Er is aandacht voor talentontwikkeling, binnen en buiten de muren van de school. We werken samen met bedrijven en instellingen in de regio om goed groen onderwijs samen met partners vorm te geven. De leerling wordt op elk niveau maximaal uitgedaagd en optimaal begeleid. Terra Winsum heeft twee locaties: locatie vmbo-groen en het Groene Lyceum en locatie praktijkonderwijs en MBO-Entree.

Wij zoeken een enthousiaste collega die ons team komt versterken voor het verzorgen van lessen nask in zowel de onderbouw als de bovenbouw van het vmbo voor alle leerwegen.

Wij zoeken

voor het schooljaar 2021-2022 een collega;

-met een 2e graads onderwijsbevoegdheid natuurkunde/scheikunde;; -die beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden; -die reflecteert op zijn handelen; -die goed kan samenwerken met collegas en een professionele instelling heeft; -die proactief meedenkt in de onderwijsontwikkelingen en organisatieveranderingen; -die zich herkent in onze kernwaarden; gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en -werkt vanuit de bij Terra algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, veiligheid, resultaatgerichtheid en efficiency; -die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden van leerlingen in hun schoolloopbaan; -die de christelijke grondslag onderschrijft.

Wij bieden

Een tijdelijke, uitdagende functie eerst voor schooljaar 2021-2022, binnen een plezierige werkomgeving, waarbij de kernwaarden centraal staan. Het betreft een LB-functie volgens de cao mbo met een maximum salaris van € 4.359,- per maand op basis van een volledige betrekking. Bij geschiktheid bestaan er mogelijkheden voor een vervolg.

Vragen?

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met mevr. K. Harmelink, afdelingsdirecteur, tel. 06 - 190 150 93.

Geïnteresseerd? Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 8 mei 2021.

Solliciteer nu