Docent lichamelijke opvoeding (LO)

Deze baan

Onze school Terra Winsum is een christelijke school en biedt praktijkonderwijs, MBO Entree, vmbo en het Groene Lyceum aan ruim 700 leerlingen. Wij sluiten aan bij de kwaliteiten en ambities van de leerling. We begeleiden de leerlingen om succesvol te zijn in de samenleving, in het vervolgonderwijs en in het beroep van hun keuze. Er is aandacht voor talentontwikkeling, binnen en buiten de muren van de school. We werken samen met bedrijven en instellingen in de regio om goed groen onderwijs samen met partners vorm te geven. De leerling wordt op elk niveau maximaal uitgedaagd en optimaal begeleid. Terra Winsum heeft twee locaties: locatie vmbo-groen en het Groene Lyceum en locatie praktijkonderwijs en MBO-Entree.

Wij zoeken

Wij zoeken voor de vestiging Terra Winsum vo voor schooljaar 2022-2023 een collega:

• met een 2e graads onderwijsbevoegdheid; • die proactief meedenkt in de onderwijsontwikkelingen en organisatieveranderingen; • die zich herkent in onze kernwaarden; gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de bij Terra algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, veiligheid, resultaatgerichtheid en efficiency; • die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden van leerlingen in hun schoolloopbaan; • die de christelijke grondslag onderschrijft.

Wij bieden

Een uitdagende functie binnen een plezierige werkomgeving, waarbij de kernwaarden centraal staan. Het betreft een LB-functie volgens de cao mbo met een maximum salaris van € 4.615,- per maand op basis van een volledige betrekking.

Vragen?

Informatie Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Jeroen de Munck, afdelingsdirecteur, tel. 06 - 202 324 66. Uitgebreide informatie over Terra Winsum vind je op onze website.

Geïnteresseerd? Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 29 augustus 2022.

Solliciteer nu