Docent Duits (1479)

Deze baan

Terra Assen VO verzorgt vmbo-groen opleidingen en het Groene Lyceum aan zon 635 leerlingen. De opleidingen hebben een groen karakter, wat inhoudt dat de opleidingen naast de algemene vakken te maken hebben met groen, voeding, dier, natuur & milieu.

Elke leerling heeft, naast de algemene vakken, een deel groen in de opleiding en vult dat aan met; nog meer groen, sport of cult. Hiermee is het een aantrekkelijke school voor een brede groep leerlingen uit Assen en wijde omtrek die een overzichtelijke school met persoonlijke aandacht zoeken.

Voorzieningen

Wij zoeken

voor het schooljaar 2021-2022 een collega;

-die een relevante (hbo-) opleiding heeft op het vakgebied en bij voorkeur beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid; -die zich herkent in onze kernwaarden; gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de bij Terra algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, veiligheid, resultaatgerichtheid en efficiency; -die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden van leerlingen bij hun studieloopbaan; -die beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden; -die bij voorkeur ervaring heeft met het vak in het vmbo; -die reflecteert op zijn/haar handelen; -die goed kan samenwerken met collega's en een professionele instelling heeft.

Ervaring met en belangstelling voor mentoraat leerjaren 3 en 4 is een pré.

Wij bieden

Een uitdagende functie binnen een plezierige werkomgeving, waarbij de kernwaarden centraal staan. Het betreft een LB-functie volgens de cao mbo met een maximum salaris van € 4.359,- per maand op basis van een volledige betrekking.

Vragen?

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met de heer H. Hidskes, afdelingsdirecteur, tel. (0592) 31 22 98.

Geïnteresseerd? Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 8 mei 2021.

Solliciteer nu