Docent dierverzorging (1677)

Deze baan

Wij zijn op zoek naar een docent Dierverzorging voor de opleiding Dier/Para, standplaats Meppel.

Werkzaamheden: Naast het verzorgen van de beroepsgerichte vakken ook meewerken aan regioleren, een uniek concept bij Terra mbo waarbij studenten ervaring opdoen met het werken voor een bedrijf. Dit vindt plaats in samenwerking met bedrijven.

Wij zoeken

een collega:

-die een relevante (hbo-) opleiding heeft op het vakgebied, en bij voorkeur beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid; -die zich herkent in onze kernwaarden; gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de bij Terra algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, veiligheid, resultaatgerichtheid en efficiency; -die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden van leerlingen bij hun studieloopbaan; -die beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden; -die bij voorkeur ervaring heeft met het vak in het mbo; -die reflecteert op zijn/haar handelen; -die goed kan samenwerken met collega's en een professionele instelling heeft.

Wij bieden

Een uitdagende functie binnen een plezierige werkomgeving, waarbij de kernwaarden centraal staan. Het betreft een LB-functie volgens de cao mbo.

Vragen?

Informatie Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Pieter Coree, opleidingssdirecteur, tel. 088-2062710.

Geïnteresseerd? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 21 januari 2022.

Solliciteer nu