Docent Akkerbouw - Loonwerk (ziektevervanging)

Deze baan

Met spoed gezocht: Enthousiaste akkerbouwer of loonwerker (of docent) die graag kennis wil delen met studenten op het mbo.

Heb jij kennis van je ontwikkelingen in het vakgebied? Vind je werken met jonge mensen inspirerend? Wil je graag meedenken over onderwijs in de sector akkerbouw-teelt-loonwerk? Dan zoeken wij jou!

Ga als docent bij Terra aan de slag en werk aan een groene toekomst!

Onze missie is om jongeren en volwassenen op te leiden tot professionals die bijdragen aan de wereld van morgen, met aandacht voor elkaar en voor de wereld om ons heen.

Dit doen we door jaarlijks ruim 6.000 jongeren en (jong)volwassenen hun talenten te laten ontdekken binnen ons groene onderwijs én te begeleiden naar een waardevolle plek op de arbeidsmarkt of een vervolgstudie. Wij zeggen niet voor niets bij Terra worden mensen bewust, bekwaam en betekenisvol.

Om onze missie te volbrengen zoeken wij mensen met passie!

Over Terra Terra is een opleidingscentrum dat Praktijkonderwijs, vmbo-groen, het Groene Lyceum, mbo en volwassenenonderwijs (TerraNext) aanbiedt in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Onze opleidingen hebben een groen karakter, wat inhoudt dat de opleidingen te maken hebben met groen, voeding, dier, natuur & milieu.

Wij zoeken

in verband met ziektevervanging voor zo spoedig mogelijk een collega: • die een relevante (hbo-) opleiding heeft op het vakgebied en bij voorkeur beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid; • die zich herkent in onze kernwaarden; gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de bij Terra algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, veiligheid, resultaatgerichtheid en efficiency; • die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden van leerlingen bij hun studieloopbaan; • die beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden; • die bij voorkeur beschikt over coachende vaardigheden en kennis heeft van de doelgroep; • die reflecteert op zijn/haar handelen; • die goed kan samenwerken met collega's en een professionele instelling heeft;

Betreft lessen agro breed, loonwerk en akkerbou-teelt.

Wij bieden

We bieden je een uitdagende omgeving met veel ruimte voor eigen inbreng, binnen een team van enthousiaste en betrokken collega's. Het betreft een LB-functie volgens de cao mbo.

Vragen?

Informatie Voor verdere informatie kun je bij voorkeur via e-mail contact opnemen met mevrouw A. Nijboer, opleidingsdirecteur, e-mail: a.nijboer@terra.nl, tel.: 06 284 385 63

Geïnteresseerd? Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op "Solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 24 februari 2023.

Solliciteer nu