Regiomanager

Wij zoeken een manager voor Expertisecentrum De Bleerinck in Emmen

Ben jij een veelzijdige manager? Ben jij in staat je teams veel verantwoordelijkheid te geven en de regie te houden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor Tangenborgh zoeken wij een manager voor expertisecentrum De Bleerinck om de teams verder te brengen in hun zelfstandigheid en meer integraal werken.

Wat ga je doen?

De functie van regiomanager is een nieuwe functie bij Tangenborgh. In deze functie voor expertisecentrum De Bleerinck geef je direct leiding aan de teams met in totaal ca. 165 fte en ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van deze locatie met haar belangrijke regionale functie. Je wordt in de aansturing van je teams ondersteund door onder andere een teamcoach die de teams meer op individueel en teamniveau begeleidt. Verder:

 • Organiseer je veel rondom de op handen zijnde herontwikkeling van de centrale delen van de locatie begin 2022.
 • Ondersteun je de teams om de stap naar integrale teams te zetten en de teams naar een volgend niveau te brengen. Daarbij leg je de verantwoordelijkheid zoveel mogelijk bij de teams en stuur je op resultaten.
 • Draag je bij aan innovatie en borging van zorgkwaliteit, ook middels de inzet van nieuwe zorgtechnologieën.
 • Vertaal je organisatiebeleid naar operationele doelstellingen en jaarplannen.
 • Organiseer je processen rondom de verdere invoering van huiskamergesprekken.
 • Zoek je intern en extern de samenwerking op en hebt een actieve rol in het onderhoud en ontwikkelen van deze netwerken.
 • Help je Tangenborgh met de doorontwikkeling van de organisatie.
 • Rapporteer je aan de manager zorg en maakt onderdeel uit van het team van regiomanagers. Dit team bestaat momenteel uit twee managers en wordt dit jaar nog verder aangevuld tot vijf.

Wie ben jij?

Jij bent een energieke leidinggevende met een stevige en veelzijdige persoonlijkheid. Een ondernemende regiomanager die vindingrijk is als het gaat mensen stimuleren tot het oplossen van problemen en die beslissingen durft te nemen. Jij gelooft in de ambitie om bij te dragen aan het levensgeluk van ouderen in Zuid-Oost Drenthe. Iemand die zich verantwoordelijk opstelt voor organisatieveranderingen met de nodige sensitiviteit. Een samenwerker die een positieve cultuur teweegbrengt. Jouw profiel bestaat verder uit:

Minimaal hbo-diploma

 • Ruime managementervaring op tactisch en operationeel niveau
 • Kennis van bedrijfsvoering en processen van een zorgorganisatie
 • Ervaring in het leiden van of uitvoering geven aan veranderopgaven

Wat biedt Tangenborgh?

Tangenborgh biedt een nieuwe en uitdagende managementfunctie. Een rol die cruciaal is in het verwezenlijken van de visie en ambitie van de organisatie. Daarbij werken met teams die weten voor wie ze het doen: bewoners.

Het betreft een functie van 36 uur per week en is ingeschaald op FWG 65 conform de CAO VVT met een maximum van € 5.752 bruto per maand. Een jaarcontract met de intentie om dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Interesse?

Stuur zo snel mogelijk je cv en motivatiebrief, maar uiterlijk op 5 september 2021 via de website van TIB & Partners:

Solliciteren

Voor meer informatie kan je bellen met Wouter Aukes (06-31691807) of Huib Jacobs (06-50642886). TIB & Partners is verantwoordelijk voor de werving en selectie van kandidaten voor de functie van regiomanager bij Tangenborgh. Een selectie- en ontwikkelassessment maakt onderdeel uit van de procedure, evenals een referentiecheck.

De planning van de procedure:

 • Oriënterende gesprekken met TIB & Partners in week 35 en 36.
 • De eerste gespreksronde met Tangenborgh vindt plaats op woensdag 15 september.
 • De tweede gespreksronde met Tangenborgh vindt plaats op vrijdag 17 september. Het assessment vindt plaats op donderdag 23 september.
 • De derde gespreksronde met Tangenborgh vindt plaats op dinsdag 28 september.
 • Het arbeidsvoorwaardengesprek vindt plaats in week 39.
 • Voor Tangenborgh zijn wij ook op zoek naar twee regiomanagers voor de regio's Emmen en Klazienaveen.

Wie is Tangenborgh? Wat en wie is expertisecentrum De Bleerinck?

Tangenborgh is specialist op het gebied van psychogeriatrie (dementie) in de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn. Zij biedt zorg met behandeling, zorg zonder behandeling in de woonzorgcentra en wijkzorg vanuit totaal zo’n 11 woonzorglocaties en een aantal woonlocaties waar wijkzorg wordt geleverd. Ook verhuurt Tangenborgh meer dan 700 woningen geschikt voor ouderen in Zuid-Oost Drenthe. Voor Tangenborgh zijn wonen, welzijn en zorg onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze zien de bewoner of klant als compleet mens en kijken verder dan alleen de fysieke of mentale klachten. Vanuit die visie is het vanzelfsprekend dat ze werken met integrale teams. In deze teams overleggen alle professionals met elkaar. Met bewoner, klant of diens naasten wordt afgestemd wat te doen, wat individueel best passend is, bijvoorbeeld of en wanneer professionele ondersteuning nodig is.

Tangenborgh wil als zorgverlener bekend staan als een plek waar mensen werken die met het volste plezier, persoonsgerichte zorg geven aan de klant. In het werk staat het denken en handelen vanuit het klantperspectief dan ook altijd voorop.

De Bleerinck is een woonzorglocatie in de wijk Bargeres in Emmen. Het huis met ca. 190 bewoners bestaat al bijna 40 jaar en heeft de sfeer van een kleine dorpskern met een kleine supermarkt, een kapsalon, een café, een restaurant, een terras, een bloemenwinkeltje en meerdere binnentuinen. De bewoners leven in groepen van 10 of 11 personen. Gezien de omvang van de locatie worden er veel verschillende activiteiten voor de bewoners georganiseerd; voor elk wat wils.