P&O adviseur

Wij zijn op zoek naar een P&O adviseur binnen Tangenborgh. Wil jij binnen een ambitieuze organisatie een bijdrage leveren aan het werkgeluk van medewerkers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je start de dag met een kop koffie en een agenda vol mogelijkheden. Elke dag is anders en je reist tussen diverse locaties, waarbij het ene moment een overleg plaatsvindt met een regiomanager in één van onze woon-zorgcentra, en het volgende moment een diepgaand gesprek met een inzetbaarheidsconsulent over lopende casussen. Deze rol gaat niet alleen over advies, maar vooral over samenwerking, verbinding en het creëren wisselwerking tussen verschillende lagen van de organisatie. Als P&O adviseur sta je nooit alleen; je werkt samen in een hecht team met 2 collega professionals, allemaal met één gezamenlijk doel: het beste uit mensen en de organisatie halen.

Als P&O adviseur bestaat je takenpakket uit begeleidende, adviserende en uitvoerende taken op alle HRM-terreinen, zoals duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, FWG-beoordelingen, verzuim, leren & ontwikkelen, CAO, arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden, en een gelukkige werk-tijd.

Je werkt hierbij nauw samen met jouw collega’s van afdeling P&O en stemt taken af met je collega P&O adviseurs en de manager P&O. Ook werk je nauw samen met de leidinggevenden. Je hebt periodiek overleg en ondersteunt en adviseert hen bij de uitvoering van het P&O-beleid en het mede ontwikkelen van het beleid. Tot slot neem je deel aan verschillende werkgroepen.

Wij zoeken een collega met een diploma HBO Human Resource Management op zak of een vergelijkbaar diploma en meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt actuele kennis en ervaring met wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, sociale verzekeringswetten etc. Daarnaast heb je kennis van systemen en processen en kun je goed projectmatig werken. Je kunt zelfstandig werken en beschikt over goede sociale vaardigheden.

Wat heb je nodig?

 • Een diploma Human Resource Management (hbo) of een vergelijkbaar diploma
 • Meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie
 • Kennis en ervaring met wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht, sociale verzekeringswetten etc.
 • Goede advies- en sociale vaardigheden

Wat bieden wij jou?

 • Inschaling volgens FWG 55 van de CAO VVT op basis van opleiding en ervaring tussen de €3176 - €4558,- op basis van een fulltime dienstverband, excl. een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • Een contractomvang van 28 uur per week
 • De mogelijkheid om thuis te werken
 • Toegang tot de Tangenborgh academie om je verder te ontwikkelen (o.a. e-learningen van Good Habitz);
 • Een uitgebreide MKSA-regeling
 • Een buitengewoon gezellig team!

Het team

Als P&O adviseur ben jij onderdeel van de P&O afdeling. Je werkt nauw samen met collega’s P&O adviseurs, recruitment adviseurs, inzetbaarheidsconsulenten en collega’s van opleidingen. Deze afdeling wordt aangestuurd door onze Manager P&O.

Werken bij Tangenborgh

Wij bieden zorg met behandeling, zorg zonder behandeling in de woonzorgcentra en wijkzorg, op en vanuit totaal zo’n 11 locaties in de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn. We zijn specialist op het gebied van psychogeriatrie (dementie). Ook verhuren we meer dan 700 woningen geschikt voor ouderen in Zuidoost-Drenthe. Wonen, welzijn en zorg zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij zien de bewoner of klant als compleet mens en kijken verder dan alleen de fysieke of mentale klachten. Samen met je collega’s P&O advies ga je bekijken in welke regio’s je gaat adviseren. Tangenborgh is opgedeeld in vijf regio’s, Regio Borger, Emmen, Klazienaveen, Coevorden en de Bleerinck.

Het proces:

Stap 1: Je kunt bij vragen tot 17 november contact opnemen met Ingrid Foekens (P&O adviseur) op 0612527465 of Linda Wichers (P&O adviseur) op 0630717050 (of gelijk solliciteren).
Stap 2: We nemen in de week van 20 november telefonisch contact met jou op om je uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek.
Stap 3: De 1e gespreksronde vindt plaats op 22 november. En de 2e ronde op 23 november
Stap 4: Het arbeidsvoorwaardengesprek vindt plaats op 27 november.

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij Tangenborgh? Solliciteer dan voor 19 november via het sollicitatieformulier.

Het opvragen van referenties en een VOG maakt onderdeel uit van de procedure

Solliciteren