HBO-Verpleegkundige

Voor woonzorglocatie Borgerhof in Borger zijn wij op zoek naar een wijkverpleegkundige. In Borgerhof wonen clienten met een kleine zorgvraag en clienten die intensievere zorg nodig hebben. Sommige clienten kiezen er voor om te wonen in een veilige en sociale woonomgeving, ook als ze nog weinig zorg nodig hebben. Als er na verloop van tijd toch zorg nodig is, kunnen wij onze wijkzorg bij hen inzetten. Als wijkverpleegkundige zorg je ervoor dat deze zorg voor de client goed geregeld is. Dit doe je ook voor clienten die wonen in de aanleunwoningen Polakker en Noaberhof. Deze vind je naast Borgerhof. Het wijkkantoor is gevestigd in Borgerhof.

‘’Het is een leerzame functie in een leuk team’’

Als wijkverpleegkundige werk je samen met je collega’s in een multidisciplinair en zelfstandig team. Jullie zorgen er samen voor dat de zorg voor onze clienten goed georganiseerd is. Naast je coördinerende taken treed je op als casemanager voor clienten met zorgvragen. Hierin heb je een spilfunctie. Door jouw kennis van het zorgnetwerk, de beschikbare middelen en vanuit behoud of hervinden van de regie van de client weet jij de zorg optimaal te organiseren. Eén keer in de zes weken heb je bijvoorbeeld een overleg met het kernteam. Ook kan het voorkomen dat je naast je coördinerende werkzaamheden, verpleegtechnische handelingen uitvoert en bijspringt in de zorg wanneer dat nodig is.

Doordat in Borgerhof alle zorg onder één dak geregeld is (WLZ zorg met en zonder behandeling en ZVW zorg), werk je nauw samen met de intramurale collega’s. Als wijkverpleegkundige fungeer je, samen met een collega wijkverpleegkundige, als aanspreekpunt voor de ZVW zorg op thuiszorgbasis en de zorg aan WLZ clienten.

Je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren (collega’s, huisartsen, clienten en familie) en de juiste mensen in te schakelen voor de benodigde zorgvraag. Jij bent dus een echte verbinder in het team. Je bent respectvol naar anderen en leergierig. Ook vind je het leuk om je kennis over te dragen.

Als wijkverpleegkundige werk je in de basis tijdens kantooruren. Daarnaast kan het voorkomen dat je, indien nodig bijspringt in de zorg. Kom jij het team in Borgerhof als wijkverpleegkundige versterken?

Wat is vereist:

 • Je bent in het bezit van een diploma hbo-verpleegkunde
 • Je bent BIG geregistreerd
 • Een aantal jaren vergelijkbare werkervaring maar ook als je net je opleiding hebt afgerond willen we graag met je in gesprek om samen naar de mogelijkheden te kijken
 • Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen jouw vakgebied
 • Je wil graag bij een sociale en betrokken organisatie werken.

Wat krijg je daarvoor terug:

Wij zorgen goed voor onze mensen, wij zorgen goed voor onze mensen, zodat jij goed voor onze clienten kan zorgen.

Daarom bieden wij jou:

 • Een betrokken en gezellig team.
 • Nauwe en leerzame samenwerking met andere collega wijkverpleegkundigen van Tangenborgh.
 • Inschaling volgens FWG 50 van de CAO VVT op basis van opleiding en ervaring tussen de €2863 - €3942,- bruto op basis van een fulltime dienstverband, incl. een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld.
 • Direct een vast contract
 • Vakantiedagen volgens CAO VVT (237,4 vakantie-uren bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uur per week.)
 • Een smartphone en laptop in bruikleen
 • Toegang tot de Tangenborgh academie om je verder te ontwikkelen (o.a. e-learnings van Good Habitz);
 • Lidmaatschap kwaliteitsregister V&VN
 • Een uitgebreide MKSA-regeling.

Werken bij Tangenborgh

Wij bieden zorg met behandeling, zorg zonder behandeling in de woonzorgcentra en wijkzorg, op en vanuit totaal zo’n 11 locaties in de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn. We zijn specialist op het gebied van psychogeriatrie (dementie). Ook verhuren we meer dan 700 woningen geschikt voor ouderen in Zuidoost-Drenthe. Wonen, welzijn en zorg zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij zien de bewoner of klant als compleet mens en kijken verder dan alleen de fysieke of mentale klachten. Lees hier verder: https://www.tangenborgh.nl/over-tangenborgh/ons-verhaal

Tangenborgh is een organisatie waar de beste zorg verlenen voorop staat. Er wordt dan ook continu geïnvesteerd in ontwikkelingen, verbeteringen en vernieuwing. Op onze website https://werkenbijtangenborgh.nl/ kan je verder lezen hoe het is om bij ons te werken.

Solliciteren

Spreekt deze vacature je aan en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in dit team van Tangenborgh? Laat het ons dan voor 7 december weten en dan hopen we snel persoonlijk kennis te maken bij Tangenborgh.

Het opvragen van referenties en een VOG (vergoeden wij) maken onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren