Functioneel applicatiebeheerder Nedap ONS

Het is maandagochtend. Je start je werkdag met een check of de applicatie naar behoren werkt. Fijn. Afgelopen weekend zijn er geen storingen geweest. Je haalt een kopje thee en daarna ga je aan de slag met de verschillende meldingen die binnen zijn gekomen. De onboard-, update- en offboardmeldingen. Je zorgt er voor dat nieuwe accounts worden ingericht, checkt of de wijzigingen goed zijn doorgekomen en sluit de accounts van medewerkers die uit dienst gaan af.

Je neemt de wijzigingsverzoeken van afgelopen tijd door. Ook bereid je je eigen voorstel voor. Je hebt namelijk een idee voor een optimalisatie van het systeem en wil dit graag met je collega’s bespreken. Straks staat er namelijk een overleg met de wijzigingsadviescommissie (WAC) op de agenda. Deze commissie komt maandelijks bijeen om de wijzigingsverzoeken of wensen door te nemen die afgelopen tijd zijn binnengekomen. Na dit overleg maak je plannen voor het vervolg.

Na het overleg word je gebeld door een wijkverpleegkundige. Ze heeft een vraag over de zorgarrangementen in het systeem. Jij zorgt ervoor dat haar vraag beantwoord wordt. Je handelt daarna zowel via de mail als telefonisch een aantal gebruikersvragen klantvriendelijk af. Je constateert dat meerdere gebruikers tegen hetzelfde probleem aanlopen. Dit signaleer en noteer je zodat je dit op een later moment verder kunt onderzoeken en samen met collega’s aan een structurele oplossing kunt werken. Je hebt een afwisselende werkdag want je gaat aan de slag met verschillende vraagstukken en werkt samen met collega’s van andere disciplines.

Aan het einde van de werkdag zoek je contact met je collega. Samen nemen jullie de dag door, dragen jullie kennis aan elkaar over en maken jullie plannen voor de volgende dag.

Wat ga je nog meer doen?

Als functioneel applicatiebeheerder Nedap ONS vertaal je informatiebehoeften van de organisatie naar ICT-oplossingen in Nedap ONS. Je stelt functionele en/of technische specificaties op en test en implementeert wijzigingen in het systeem. Daarnaast neem je deel aan projecten en adviseer je daarbij over optimaal gebruik van het systeem. Ook beheer en behoud je het systeem. Je lokaliseert en verhelpt complexe verstoringen eventueel met inschakeling van de leverancier. Je verricht daarnaast ook administratieve werkzaamheden (onder andere autorisatiebeheer). Je werkt samen met de andere functioneel applicatiebeheerders, ICT en verschillende superusers aan een toekomstbestendig applicatielandschap.

Waar ga je werken?

Wij bieden zorg met behandeling, zorg zonder behandeling in de woonzorgcentra en wijkzorg, op en vanuit totaal zo’n 11 locaties in de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn. We zijn specialist op het gebied van psychogeriatrie (dementie). Ook verhuren we meer dan 700 woningen geschikt voor ouderen in Zuidoost-Drenthe. Wonen, welzijn en zorg zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij zien de bewoner of klant als compleet mens en kijken verder dan alleen de fysieke of mentale klachten.

Tangenborgh is een organisatie waar de beste zorg verlenen voorop staat. Er wordt dan ook continu geïnvesteerd in ontwikkelingen, verbeteringen en vernieuwing. Dit alles doen we voor een zo gelukkig mogelijke leef-tijd van ouderen en een zo gelukkig mogelijke werk-tijd van medewerkers. Voor een goede en optimale werking van Nedap ONS zijn we daarom op zoek naar twee klantvriendelijke en gedreven functioneel applicatiebeheerders.

Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract met de intentie deze te verlengen voor onbepaalde tijd
 • Het aantal uren per week is in overleg
 • Inschaling volgens FWG 50 van de CAO VVT op basis van opleiding en ervaring, inclusief een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Toegang tot de Tangenborgh academie om je verder te ontwikkelen (o.a. e-learningen van Good Habitz)
 • De mogelijkheid om in overleg deels thuis te werken
 • De standplaats is Emmen
 • Een smartphone en laptop
 • Een uitgebreide MKSA-regeling

Wat breng je mee?

 • Jij beschikt over een hbo werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie. Het is een pre indien je kennis hebt van de zorgsector.
 • Jij weet hoe belangrijk het is om de hoogte te zijn van ontwikkelingen in je vakgebied en je weet dit om te zetten in de mogelijkheden voor de organisatie.
 • Jij weet, door de juiste vraagstelling, de vraag achter de vraag te achterhalen en op basis hiervan de best passende dienstverlening in te zetten.
 • Je bent initiatiefrijk en oplossingsgericht.
 • Je hebt kennis van de applicatie Nedap ONS of bent bereid om te leren.
 • Je hebt hart voor de zorg en wil door jouw inzet bijdragen aan een zo gelukkig mogelijke leef-tijd van ouderen.
 • Je bent communicatief sterk en weet op verschillende niveaus te communiceren.

Vragen?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Functioneel applicatiebeheer ONS
T: 0591-681619
M:

Solliciteren

Spreekt deze functie je aan en lijkt het je leuk om bij Tangenborgh aan de slag te gaan? Solliciteer dan voor 7 december via het sollicitatieformulier.

Het opvragen van een referentie en het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maken onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren