Regiomanager Borger-Odoorn

Wil jij teams inspireren om iedere dag voor de best mogelijke zorg te gaan? Wij zijn op zoek naar een Regiomanager voor Borger-Odoorn. Wij zijn een regio van 150 medewerkers en 70 vrijwilligers die met het volste plezier, persoonsgerichte zorg geven aan onze klanten. Dit doen wij vanuit Borgerhof en twee wijkteams. Krijg jij energie van in- en extern verbinden en inspireren? Dan komen wij graag met jou in contact.

De vacature

In de functie van Regiomanager heb jij een veelzijdige baan. Zo ben jij dagelijks aanwezig op de locatie en bij de teams in Borger - Odoorn. Je hoort, ziet en voelt wat er speelt bij jouw collega’s en waar ze dagelijks tegenaan lopen. Als Regiomanager ben jij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en het direct leidinggeven de locatie van ca. 83 fte. Je wordt onder andere ondersteund door een teamcoach die de teams op meer individueel en teamniveau begeleidt.

Naast de dagelijkse taken werken we aan de nodige veranderingen. De vergrijzing, de toenemende zorgvraag en de tekorten aan gekwalificeerd personeel stellen de zorg voor grote uitdagingen. Jij vertaalt organisatiebeleid naar operationele doelstellingen en jaarplannen. Daarbij heeft iedere regio zijn eigen uitdagingen en werk je veel met elkaar samen.

Een van jouw uitdagingen is de stap naar multidisciplinaire teams. Je krijgt in deze rol de kans om de verdere implementatie van zelfstandigheid in de teams te initiëren en faciliteren. Jij weet als geen ander hoe je een positieve cultuur teweegbrengt. Tevens benut jij kansen om intern en externe samenwerkingen te verwezenlijken.

Jij kan als Regiomanager bijdragen aan het levensgeluk van ouderen in Borger- Odoorn.

Samenwerken, ondernemen, bevlogen, verbinden, stimuleren, vindingrijk, helder, doorzettingsvermogen en sensitiviteit zijn eigenschappen die je in deze rol als Regiomanager goed van pas komen. Krijg jij energie van het behalen van gezamenlijke doelstellingen en ben jij een verbinder?

We zoeken jou:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding.
  • Managementervaring op tactisch en operationeel niveau.
  • Je hebt kennis en ervaring met veranderopgaven, bedrijfsvoering en processen van een zorgorganisatie.

We bieden jou:

  • Inschaling volgens FWG 65 van de CAO VVT op basis van opleiding en ervaring tussen de €4391 - €6117,- op basis van een fulltime dienstverband, excl. een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een contract op basis van 36 uur per week (andere uren in overleg)
  • Toegang tot de Tangenborgh academie om je verder te ontwikkelen (o.a. e-learningen van Good Habitz);

Het team

Als Regiomanager maak jij deel uit van het nieuwe team van vijf regiomanagers, waarvan er het afgelopen jaar vier zijn begonnen. In deze functie rapporteer jij direct aan onze Manager Zorg - Gemma Bruins: ‘ik kijk ernaar uit om een nieuw teamlid als Regiomanager aan de organisatie te verbinden. Iemand die de medewerkers tot volle bloei kan laten komen en faciliterend kan zijn aan het proces en de ontwikkeling waar we als organisatie midden in zitten. Zo wil ik je bijvoorbeeld uitnodigen om op tactisch niveau mee te denken over het verder implementeren van zelfstandigheid in de teams, of over de positie van Tangenborgh in de regio.

Werken bij Tangenborgh

Wij bieden zorg met behandeling, zorg zonder behandeling in de woonzorgcentra en wijkzorg, op en vanuit totaal zo’n 11 locaties in de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn. We zijn specialist op het gebied van psychogeriatrie (dementie). Ook verhuren we meer dan 700 woningen geschikt voor ouderen in Zuidoost-Drenthe. Wonen, welzijn en zorg zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij zien de bewoner of klant als compleet mens en kijken verder dan alleen de fysieke of mentale klachten. Lees hier verder.

Tangenborgh is een organisatie waar de beste zorg verlenen voorop staat. Er wordt dan ook continu geïnvesteerd in ontwikkelingen, verbeteringen en vernieuwing. Jij werkt bij Tangenborgh, voor onze klanten en hun naasten. Je werkt samen in een team én met professionals van andere organisaties.

Jij past bij Tangenborgh! Daarom word je, net als onze klanten, gekend om wie je bent. Wij willen de beste werkgever zijn. Daarom willen we bijdragen aan jouw werkgeluk. Voor jou is er altijd een uitdaging, een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen bij Tangenborgh.

Het proces:

Stap 1: Je kunt tot 31 maart een oriënterend (telefoon)gesprek inplannen met Rowena Drenth of gelijk solliciteren.
Stap 2: We nemen na 28 maart telefonisch contact met jou op om eventuele onduidelijkheden weg te nemen en je uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek.
Stap 3: De 1e ronde sollicitatiegesprek vinden plaats op 4 april. En de 2e ronde op 5 april.
Stap 4: Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure, evenals een referentiecheck. Het assessment zal op donderdag13 april plaatsvinden.
Stap 5: Het arbeidsvoorwaardengesprek vindt plaats op 19 april.

Vragen?

Bij vragen kun je contact opnemen met Rowena Drenth, Recruiter:

T: 06-10811635

M:

Solliciteren op de functie Regiomanager Borger - Odoorn

Spreekt deze vacature je aan het lijkt het je leuk om bij Tangenborgh aan de slag te gaan?

Solliciteer dan voor 31 maart via het sollicitatieformulier en wie weet mogen wij jou binnenkort verwelkomen bij Tangenborgh.

Het opvragen van referenties en het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maken onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren