Communicatiemedewerker

Ben jij op zoek naar een veelzijdige en afwisselende baan op het gebied van communicatie en heb je verstand van en passie voor social media? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team.

Op de communicatieafdeling bij Tangenborgh is geen werkdag hetzelfde. Schrijven, adviseren, organiseren, contacten met de pers, ondersteuning bij projecten, bijhouden van de website en social media, enz enz. Het hoort er allemaal bij.

Op dit moment bestaat de communicatieafdeling uit twee medewerkers. Wij zoeken een nieuwe collega die op communicatiegebied een echte allrounder is maar zich vooral gaat bezighouden met social media, het maken van vlogs/video’s en het bijhouden van onze eigen online media.

Wat vragen wij van jou?

Bij voorkeur heb je een hbo-diploma communicatie op zak. Daarnaast ben je op de hoogte van ontwikkelingen in de branche en binnen je vakgebied.

Je hebt een neus voor nieuws en weet dit om te zetten in creatieve berichten. Ook weet jij dat video’s het goed doen op social media. Het spreekt je aan om deze video’s te maken en ook het editen van de video is voor jou geen probleem. Je weet anderen te enthousiasmeren om een bijdrage te leveren aan video’s, blogs en andere items. Je kunt snel schakelen, bent proactief en je beschikt over een vlotte pen.

Ook voor het schrijven van persberichten, communicatieplannen en websiteteksten, draai jij je hand niet om.

Weet jij Zorggroep Tangenborgh online goed op de kaart te zetten? Wil jij jouw talent en ervaring graag inzetten bij een zorgorganisatie die bijdraagt aan het levensgeluk van ouderen? Dan komen we graag met je in contact!

Wat bieden wij jou?

  • Een afwissende baan waarin het woord saai niet voorkomt.
  • Een salaris conform CAO VVT (FWG 50) op basis van opleiding en ervaring.
  • Het aantal uren per week is in overleg (ongeveer 32 uur per week).
  • Een leuk ervaren communicatieteam waar je wellicht nog veel kunt leren (en wij van jou).
  • Toegang tot de Tangenborgh Academie om jezelf verder te ontwikkelen (o.a. e-learningen van Goodhabitz).
  • Een uitgebreide MKSA-regeling.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (percentage 2021).

Vragen?

Met vragen over deze functie kun je terecht bij of bel naar het centrale nummer 0591-681616 en vraag naar onze communciatieafdeling.

Interesse?

Spreekt deze vacature je aan en lijkt het je leuk om bij Tangenborgh aan de slag te gaan? Solliciteer dan voor 23 september. We ontvangen graag een cv en laten het aan jou op welke creatieve manier je jouw motivatie met ons wilt delen. Wie weet mogen wij jou binnenkort verwelkomen bij Tangenborgh.

Het opvragen van referenties en het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maken onderdeel uit van de procedure.

Solliciteren