Woongroep Marenland | Medewerker Planning & Control

Woongroep Marenland werkt aan wonen in de gemeenten  Eemsdelta en Het Hogeland. De medewerkers verhuren ca. 2.500 verhuureenheden en zetten zich in voor prettige, leefbare dorpen en wijken binnen het werkgebied.

Samen met andere partijen maakt Woongroep Marenland zich hard voor de belangen van de bewoners. Dat is nodig want de woningen liggen bijna allemaal in het aardbevingsgebied. En de aardbevingsproblematiek heeft vanzelfsprekend een grote impact op het gevoel van veiligheid en het dagelijks leven. Bij Woongroep Marenland zetten circa 45 medewerkers zich dagelijks in voor veilige betaalbare en duurzame woningen waar huurders prettig kunnen wonen. Zij doen dat samen met anderen zoals gemeenten, welzijns- en zorgpartijen, bouwbedrijven, collega-corporaties en natuurlijk samen met onze huurders.

Door de aardbevingen realiseert Woongroep Marenland de komende jaren een groot sloop- en nieuwbouw programma. Hierin geeft Marenland vorm aan het versterken en verduurzamen van het bezit.

Voor het managen van deze uitdagende opgave zijn wij op zoek naar een: Medewerker Planning & Control

De medewerker planning & control is verantwoordelijk voor het vastleggen en beoordelen van de activa en leningen, ondersteunt bij de planning & control cyclus en is mede verantwoordelijk voor een tijdige en betrouwbare financiële administratie inclusief volledig balansdossier. In de rol van medewerker planning & control rapporteer je aan de manager bedrijfsvoering.

Je stelt maandelijks een kengetallenrapportage op, controleert diverse grootboekrekeningen op juistheid en volledigheid en draagt bij aan het opstellen van de financiële meerjarenbegroting, inclusief scenario’s. Verder analyseer en verwerk je de WOZ, aangifte verhuurderheffing, vennootschapsbelasting en draag je bij aan het opstellen van de kwartaalrapportage, de jaarrekening, het aanleveren van de dPi en dVi en de aangifte VpB.

Met het oog op de waardering van de activa ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming van het waarderen van het vastgoed op bedrijfswaarde en marktwaarde.

Dit vragen we van je:

Je komt het beste tot je recht in een dynamische en innoverende omgeving. Word jij warm van maatschappelijk vastgoed waarin de huurder centraal zal staan? Je signaleert mogelijkheden tot verbetering van de informatiesystemen, doet verbetervoorstellen en draagt bij aan een effectieve implementatie hiervan.

Om deze veelzijdige functie invulling te geven beschik je over een afgeronde HBO opleiding op het gebied van bedrijfsadministratie. Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met administratieve en operationele organisatie. Tevens heb je kennis van financiële planning, regels voor verslaglegging en ervaring met geautomatiseerde systemen.

Competenties:

  • Nauwkeurig
  • Ondersteunend
  • Pro actief

Woongroep Marenland biedt jou

  • Een zelfstandige baan, 36 uur per week, in een prettige werkomgeving  
  • Een tijdelijk contract met de nadrukkelijke intentie om dit bij goed functioneren om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd;
  • Arbeidsvoorwaarden die conform zijn aan schaal I(max. € 4.431bruto per maand o.b.v. 36 uur per week) van de CAO Woondiensten, aangevuld met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb jij bovenstaande kennis en ervaring en herken jij je in de bovenstaande competenties: ? Wacht dan niet langer en reageer!

Meer weten?

Meer informatie over Woongroep Marenland vind je op www.woongroepmarenland.nl of www.headhuntersteam.nl

Reactie & procedure

De begeleiding is in handen van Rens Philips van Headhuntersteam. Hij is voor nadere informatie bereikbaar via r.philips@headhuntersteam.nl of 06-10212548

Ben je enthousiast geworden over deze leuke functie dan ontvangen wij graag jouw brief en CV vóór 31 mei. Je kunt je brief mailen naar r.philips@headhuntersteam.nl