WoonFriesland | Allround onderhoudsmedewerker

Wij zijn op zoek naar allround onderhoudsmedewerkers!

Je bent onderweg naar jouw eerste klus vandaag terwijl je geniet van een prachtige zonsopkomst. Gisteren heb je telefonisch contact gehad met de bewoner dat je vroeg op de stoep staat. Vrolijk groet je de buurman die zijn tuin winterklaar maakt. Nog voordat je aanbelt op je bestemming, doet de bewoner de deur al voor je open met een vrolijk ‘Goedemorgen, kom er in!’ Hij neemt je mee naar de achterdeur in de bijkeuken. Je voelt gelijk al de koude tocht. Met jouw technische blik en inzicht ga je op zoek naar de oorzaak. Is de deur ontzet of is een tochtstrip genoeg? Je haalt de benodigde materialen uit je bus en gaat enthousiast aan de slag. De bewoner is blij dat het probleem is opgelost. Je gaat weer op pad naar je volgende klus. Benieuwd wat de dag je nog meer brengt!

Ben jij deze bevlogen vakman?
Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij bent een zelfstandige, representatieve en servicegerichte allround onderhoudsmedewerker. Je bent bekend met alle verschillende aspecten van het onderhoud. Bouwkundig ben je onderlegd (mbo-niveau) en ook het installatiewerk is voor jou bekend terrein. Juist de combinatie van werkzaamheden vind jij een uitdaging. Samen met je collega’s ben jij het visitekaartje van WoonFriesland in de provincie Friesland. Je kunt goed samenwerken, maar je vindt het ook leuk om alleen op pad te zijn.

Onze nieuwe collega

 • Jij hebt een MBO werk- en denkniveau en beschikt over werkervaring in allround onderhoud.
 • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat (en anders zorgen wij voor een opleiding).
 • Je beschikt over een rijbewijs B(E).
 • Je bent sociaal en houdt wel van een babbeltje met onze bewoners.
 • Je bent klantgericht en voelt je verantwoordelijk om de bewoners zo goed mogelijk te helpen.
 • Je kunt je inleven in de bewoner en bent in staat de juiste zakelijke afwegingen te maken.
 • Je bent digitaal vaardig; de werkopdrachten komen binnen via je smartphone en je bestelt je materialen online.
 • Je zorgt dat je op de hoogte bent en blijft van de rechten en plichten van huurder en verhuurder op het gebied van het onderhoud. De trainingen hiervoor bieden wij je natuurlijk aan.
 • Tot slot ben je samenwerkingsgericht, flexibel en proactief.

Dit zijn jouw taken

 • Alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden in het dagelijks- en mutatieonderhoud. De werkzaamheden lopen uiteen van timmerwerk tot loodgieter-, schilder-, en elektrawerk. Binnen de mogelijkheden, repareer je onderdelen of vernieuw je deze;
 • Je hebt een signalerende rol op het gebied van leefbaarheid;
 • Je weet welke werkzaamheden je zelf uitvoert of wanneer je deze uitzet bij derden;
 • Je informeert de bewoners over de uit te voeren werkzaamheden;
 • Je zorgt ervoor dat je de werkplek, na afronding van de werkzaamheden, netjes weer achterlaat;
 • Je zorgt ervoor dat je het materiaal/voorraad bijhoudt en tijdig bestelt.

Wij bieden jou een baan met toekomstperspectief

Het betreft een functie voor 36 uur per week. De functie is ingeschaald in salarisschaal D. Daarnaast bieden wij jou een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket, zoals een vergoeding voor je sportabonnement, opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van je indiensttredingsprocedure.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sandra Nobel of Henri Meijer, teamleiders Service & Onderhoud via telefoonnummer 088 995 22 22.

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

WoonFriesland kiest voor diversiteit bij de invulling van haar vacatures. Verschil in talenten en achtergronden leidt tot de mooiste resultaten. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft en van wie je houdt.

Hebben wij je interesse gewekt?

Stuur ons je sollicitatie en wij gaan voor je aan de slag. Hieronder lees je wat je daarna van ons kunt verwachten. Heb je nog vragen? Stel ze aan de contactpersoon van de vacature.

DIRECT SOLICITEREN ❯