Woonconcept | Bewonersconsulent

BEWONERSCONSULENT
(36 uur per week)

Misschien netjes om ons eerst even voor te stellen?
Hallo, wij zijn Woonconcept. We zijn volop in beweging! We zien collega's groeien en verbeteringen ontstaan in de organisatie. Met zijn allen zijn we actief op zoek naar hoe we ons ultieme doel kunnen bereiken: "Alle bewoners zijn trots op hun thuis!".

Wij beheren en verhuren woningen in Meppel, Hoogeveen, Steenwijkerland en Assen. Onze portefeuille bestaat uit 12.500 woningen met daarnaast multifunctionele centra,  zorgvoorzieningen, scholen e.d..

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een collega met levenservaring, iemand die het klappen van de zweep al (enigszins) kent. Iemand die door zijn of haar ervaring stressbestendig is en kan relativeren. Je kunt tegen de zwarte humor die onze afdeling soms helpt te relativeren omdat we best heftige zaken meemaken. Je krijgt energie van het verder helpen van bewoners zonder het over te nemen. Je bruist van de ideeën en brengt die ideeën ook samen met bewoners, collega’s en/of ketenpartners in de praktijk. Je staat te popelen om Woonconcept te vertegenwoordigen in netwerken en in de wijk.

Wat verwachten we van jou?
Jij bent

-          een professional met minstens HBO werk- en denkniveau

-          een kei in communiceren op verschillende niveaus

-          ervaren in conflictbeheersing

-          digitaal (zeer) vaardig

-          ervaren in de corporatiesector

-          iemand die de weg kent in de gemeente Steenwijkerland.


Wat geven we aan jou?
Bij Woonconcept krijg je ruimte om je eigen beslissingen te nemen, je verantwoordelijkheid vorm te geven, jezelf te ontwikkelen en nieuwe ideeën uit te voeren. Het gaat er in essentie om dat we uiteindelijk gezamenlijk ons ultieme doel: "Alle bewoners zijn trots op hun thuis!" nastreven. We gaan daarbij steeds meer werken vanuit onze talenten en meer experimenteren. We doen dit met veel enthousiasme en gedrevenheid en ook met humor en plezier!

De bewonersconsulent krijgt de vrijheid om leefbaarheid te behouden en/of vergroten. Deze uitdaging biedt meer dan genoeg ruimte voor persoonlijk groei en ontwikkeling. De functie is voor 36 uur en het salaris zal op basis van schaal H tussen de € 3.159,- en € 3.891,- bruto (o.b.v 36 uur) ingeschaald worden. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract. Zijn we aan het einde van het jaar allemaal tevreden met elkaar, dan wordt dit omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het kantoor is gelegen in Meppel maar op dit moment werken we vanuit huis en in de wijk. Het werkgebied van deze bewonersconsulent is de gemeente Steenwijkerland. Je start per 1 februari 2021.

Sta je te springen om een reactie te versturen?
Je kan je cv en motivatiebrief mailen tot 6 december 2020 naar sollicitatie@woonconcept.nl. Speeddates staan gepland op 8 december gevolgd door een eventuele tweede gespreksronde op 10 december. Intentie is om het contract te tekenen voor de kerst.

Voor vragen over de procedure of de functie kun je contact opnemen met Mariska van Slooten of Hans Hanema.  Zij zijn te bereiken via het telefoonnummer 088 6162 000.