Woonconcept | Bewonersconsulent

Woonconcept is op zoek naar een Bewonersconsulent (36 uren)

Misschien netjes om ons eerst even voor te stellen?
Hallo, wij zijn Woonconcept. We zijn volop in beweging! We zien collega's groeien en verbeteringen ontstaan in de organisatie. Met zijn allen zijn we actief op zoek naar hoe we ons ultieme doel kunnen bereiken: "Alle bewoners zijn trots op hun thuis!". Wij beheren en verhuren woningen in Meppel, Hoogeveen, Steenwijkerland en Assen. Onze portefeuille bestaat uit 12.500 woningen met daarnaast multifunctionele centra, zorgvoorzieningen, scholen e.d..

Wie zoeken wij?
"Als de wekker gaat spring je uit je bed omdat je vandaag een leuke dag voor de boeg hebt. Je gaat met bewoners en ketenpartners in de wijk aan de slag met een plan van aanpak voor … "
Vanuit jouw werkervaring weet je wat er allemaal mogelijk is om in te vullen op die puntjes. Je bent ons proactieve aanspreekpunt voor bewoners in de wijk waarna je signalen vertaalt naar uitvoeringsplannen. Dat kun je vaak niet alleen dus neem je namens Woonconcept deel aan de wijkteams van het Wijk- en Dorpsgericht werken in de gemeente Meppel. Naast meer projectmatige werkzaamheden houd jij je bezig met het afhandelen van overlast- en leefbaarheidsdossiers. Wanneer nodig ga je samen met je collega van incasso op bezoek bij bewoners met huurachterstanden om eventueel de link naar het sociaal domein te kunnen leggen. Intern weten collega’s je te vinden voor allerlei vragen rondom bewonersdienstverlening.

Wat verwachten we van jou?
Jij bent:

  • Een kei in communiceren, op verschillende niveaus
  • Verbindend en enthousiasmerend vanuit je hart voor onze bewoner
  • Een zelfstandige teamspeler, gedreven, resultaat- en servicegericht
  • Een professional met HBO werk- en denkniveau (papiertje is geen eis) met ervaring in een vergelijkbare functie

Wat geven we aan jou?

Bij Woonconcept krijg je

ruimte om je eigen beslissingen te nemen, je verantwoordelijkheid vorm te geven, jezelf te ontwikkelen en nieuwe ideeën uit te voeren. Het gaat er in essentie om dat we uiteindelijk gezamenlijk ons ultieme doel: "Alle bewoners zijn trots op hun thuis!" nastreven. We gaan daarbij steeds meer werken vanuit onze talenten en meer experimenteren. We doen dit met veel enthousiasme en gedrevenheid en ook met humor en plezier!
De functie is voor 36 uur en het salaris zal op basis van schaal H tussen de €3159,- en €3891,- bruto (o.b.v. 36 uur) ingeschaald worden. Heb jij zo veel ervaring dat je onder de oude schaal valt dan is uiteraard maatwerk mogelijk. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract. Zijn we aan het einde van het jaar allemaal tevreden met elkaar, dan wordt dit omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het kantoor is gelegen in Meppel.

Sta je te springen om een reactie te versturen?
Je kan je cv en motivatiebrief (of heb jij iets beters dan een motivatiebrief?) mailen tot 7 juni 2020 naar sollicitatie@woonconcept.nl. Digitale speeddates staan gepland op 11 juni. Een persoonlijke, coronaproof gespreksronde staat gepland op 18 juni om je vervolgens heel graag te verwelkomen op je eerste werkdag!

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Thije van der Wal en voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Anneli Bouckaert. Zij zijn te bereiken via het telefoonnummer 088-6162000.