Woonborg | Teamleider

Gezocht: een enthousiaste en inspirerende teamleider voor de teams Dagelijks onderhoud en Frontoffice. De functie is voor 32 tot 36 uur per week. Eerst voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast contract.

Over Woonborg

Woonborg is een woningcorporatie met circa 4.800 woningen. We verhuren goede en betaalbare woningen aan mensen met een lager inkomen of een bijzondere woonvraag. Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Noordenveld, Tynaarlo, Groningen (Haren) en Aa en Hunze. Woonborg is een gezonde, zelfstandige en compacte organisatie die sterk verankerd is in de regio. Wij zijn een no-nonsense club, waar veel ruimte is voor innovatie en eigen inbreng.

Teamleider van twee teams

Als teamleider zorg je voor de aansturing van de teams Dagelijks onderhoud en Frontoffice (ons klantcontactcentrum) en de implementatie van beleid. Onder dagelijks onderhoud verstaan we het niet-planmatig onderhoud: het oplossen van klachten, uitvoeren van reparaties en woningen verhuur klaar maken.

Over de functie

Onder verantwoording van de manager Woondiensten geef je hiërarchisch leiding aan de allround vakmannen (circa 10), de technisch coördinator en de medewerkers Frontoffice (circa 5). De Frontoffice bedient onze klanten via diverse kanalen. Ze beantwoorden alle eerstelijns klantvragen per telefoon, mail, klantportaal en ze ontvangen onze klanten aan de balie. Ze plannen ook de reparatieverzoeken in bij de vakmannen.

Werken aan onze doelstellingen

Je zorgt er samen met je medewerkers voor dat de doelstellingen zoals omschreven in ons ondernemingsplan 2018-2021 gerealiseerd worden. En dat de dienstverlening van het team op korte en lange termijn aansluit bij marktontwikkelingen en –eisen. Je faciliteert het team in de doorontwikkeling naar het nog meer klantgericht werken. We streven naar een 8!

Onze ideale kandidaat

We zoeken een teamleider die een bijdrage levert aan de verdere professionalisering van het team. Iemand die van nature gefocust is op de klant én op verbetering. Iemand die zorgt voor het behalen van de beste teamresultaten door samen te werken en te verbinden.

Wat vragen we van jou?

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt actuele kennis van de volkshuisvesting en vastgoed. Je beschikt over een helicopterview en hebt 2 tot 5 jaar relevante ervaring. Omdat je twee verschillende vakgebieden gaat aansturen, beschik je zowel over kennis/affiniteit van techniek en bouw als van lean/efficiënt werken en klantbediening. Je hebt ervaring met procesoptimalisatie en affiniteit met sturen op basis van sturingsinformatie / dashboards.

Coachende stijl van leidinggeven

Als persoon ben je communicatief sterk, daadkrachtig, initiatiefrijk, nieuwsgierig en pragmatisch. Je weet de medewerkers aan wie je leiding geeft te motiveren en inspireren door je coachende stijl van leidinggeven. Je benut het zelfoplossend vermogen van de medewerkers en weet dat te vergroten.

Wat bieden we?

Wij bieden je een afwisselende functie waar gedrevenheid en initiatief wordt gewaardeerd. Als teamleider binnen Woonborg heb je een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. De functie is ingedeeld in schaal I. Dit betekent dat het maximumsalaris € 4292,- bruto per maand is bij een fulltime dienstverband.

Enthousiast?

Sollicitaties ontvangen we graag uiterlijk op 15 augustus 2019. Je kunt je cv en motivatiebrief uploaden via het sollicitatieformulier.

Heb je vragen over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Karina Knook, P&O adviseur. Telefoon (0592) 303689. (Karina is afwezig van 12 juli tot 6 augustus in verband met vakantie.)

De eerste ronde sollicitatiegesprekken staat gepland op maandag 26 augustus 2019. (Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.)