Woonborg | Consulent Huurincasso

 In verband met ziektevervanging zoeken we een ervaren en enthousiaste  

                                                                    Consulent Huurincasso

                                                                       Voor 24 uur per week

Over Woonborg

Woonborg is een woningcorporatie met circa 5000 woningen in de gemeenten Noordenveld, Tynaarlo, Groningen en Aa en Hunze. Woonborg is er voor de laagste inkomensgroep, houdt huren laag en het belang van huurders staat voorop. Woonborg staat dichtbij mensen en wil écht contact met huurders en stakeholders. De missie van Woonborg is: “Wij ondersteunen mensen bij het vinden en behouden van een goede woning en woonomgeving, die dat niet helemaal op eigen kracht kunnen.”

Wij willen goede en betaalbare woningen aanbieden in een veilige en leefbare omgeving waar mensen zich thuis kunnen voelen. Daarbij richten we onze primaire aandacht op de zes grote kernen, de senioren en bijzondere doelgroepen. In onze activiteiten laten we ons leiden tot het beperken van woonlasten, zoveel mogelijk met duurzame keuzes.

Profiel consulent Huurincasso

Als consulent Huurincasso ben je verantwoordelijk voor het contact met huurders die te maken krijgen met betalingsproblemen. Bij het ontstaan van een huurachterstand neem je telefonisch contact op met huurders en leg je huisbezoeken af. Bij structurele problemen begeleid je huurders richting een duurzame oplossing. Je voert regie over deurwaardersdossiers om snel en effectief een huurachterstand te incasseren, maar daarbij zet je altijd in op het voorkomen van oplopende kosten en ontruimingen.

Je verzorgt ook de administratieve kant van het proces, bijvoorbeeld door lijstwerk te verstrekken aan gemeenten en incidenteel te helpen bij het boeken van betalingen.

 Wat breng je mee?

 -       HBO werk- en denkniveau

-       Ruime en recente ervaring met huurincasso

-       Zelfstandigheid en accuratesse

-       Goede administratieve- en onderhandelingsvaardigheden

-       Heldere en duidelijke communicatie op verschillende niveaus

-       Incasseringsvermogen en inlevingsvermogen

-       Visie op het gebied van huurincasso 

Ons aanbod

Wij bieden in eerste instantie een dienstverband voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren en ongewijzigde organisatieomstandigheden wordt het dienstverband aansluitend omgezet naar onbepaalde tijd.

De functie is ingedeeld in functieschaal G met een bandbreedte van € 2.869 tot € 3.513/3.706 bruto fulltime per maand (salarisschaal januari 2020).

Als consulent Huurincasso binnen Woonborg heb je een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.

Enthousiast?

Wil je meer informatie over de vacature, of ben je benieuwd naar het achterliggende functieprofiel? Neem dan contact op met Wouter van der Tuin (coördinator huurincasso) via e-mail, w.van.der.tuin@woonborg.nl of telefonisch via 0592-303684.

Sollicitaties ontvangen we graag uiterlijk op 13 december Je kunt je cv en motivatiebrief uploaden via de website van Woonborg.

De eerste gespreksronde is gepland op 18 december.

Wij stellen acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs.