Wold & Waard | Tijdelijke Medewerker Secretariaat

Stroop je mouwen maar vast op. Vanaf dag 1 ga je al direct aan de bak! Je houdt van organiseren en vindt het leuk om alles tot in de puntjes te regelen. Vanuit jouw werkplek overzie je alles en maak jij graag het werk van jouw collega’s gemakkelijker. Wegens aanhoudende drukte zoeken we uitbreiding van ons team. Wij zijn op zoek naar een 

Tijdelijke medewerker secretariaat (24uur p/w)

Wat ga je doen?
Je dag is goed als de bestuurder en managers geen omkijken hebben naar hun agenda. De bijeenkomsten die gepland staan heb je tot in de puntjes geregeld. Ook de last-minute wijzigingen zijn door jou opgepakt en met een beetje puzzelen laat je alles mooi samenvallen.

De administratieve klussen zijn een aangename afwisseling en als je klaar bent is alles ordelijk verwerkt. Je ziet oplossingen waar anderen problemen zien. Je communiceert helder, zowel mondeling als schriftelijk en schakelt gemakkelijk tussen verschillende niveaus.

Office 365 heeft geen geheimen voor je en je hebt affiniteit met automatisering in algemene zin. Je bent sociaal vaardig en houd van aanpakken.

Je maakt onderdeel uit van de Staf. Je zorgt onder verantwoordelijkheid van de managementassistentes voor de ondersteuning van o.a. de directie, het managementteam en HRM. Je beheert diverse agenda’s en je organiseert personeels- en organisatiebijeenkomsten. Je kijkt vooruit en anticipeert zodat knelpunten tijdig opgelost worden.

Je verricht administratieve taken o.a. voor HRM. Af en toe bereid je vergaderingen voor.

Functie eisen

Je neemt mee

 • MBO werk- en denkniveau
 • Kennis en vaardigheden van Office 365
 • Relevante werkervaring
 • Flexibiliteit en vaardigheid om snel te kunnen schakelen
 • Betrouwbaar, betrokken, toegankelijk en enthousiast
 • Je kunt goed organiseren en je weet de juiste prioriteiten te stellen
 • Het is fijn als je ervaring hebt met het vergaderprogramma iBabs

Hier kun je op rekenen

We zijn een aantrekkelijke werkgever die uitdagend werk biedt in een fijne werkomgeving. Wij werken aan het werkplezier en de ontwikkelmogelijkheden van alle medewerkers. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

 • Een salaris tussen de € 3095,- en de € 3789,- in schaal G van de CAO Woondiensten.
 • Een aanstelling tot 1 oktober 2023, afhankelijk van het werkaanbod mogelijk langer
 • De mogelijkheid om thuis te werken. In dat geval faciliteren wij voor jou voorzieningen.
 • Wold & Waard heeft een informele, no-nonsense cultuur. We hebben een actieve personeelsvereniging.

Over Wold & Waard
Wij verhuren zo’n 5500 sociale huurwoningen in het Westerkwartier. We doen ons werk met zo’n 70 enthousiaste, gedreven en leuke collega’s. Wij bieden onze huurders een goed & betaalbaar thuis in de sociale huursector. Het gaat ons niet alleen om het huis, we leveren ook een bijdrage aan de woonomgeving. Bij alles wat we doen, werken we vanuit onze kernwaarden Dichtbij, Actief en Duurzaam.

We hebben een informele, no-nonsense cultuur. We kijken naar elkaar om en plezier in ons werk vinden we belangrijk. We staan open voor nieuwe ideeën en zoeken graag de samenwerking op.

Ben jij enthousiast?

Heb jij nog vragen? Bel gerust met Pien Klaassen, managementassistente. Telefoonnummer 0594 – 74 59 07

Ben je ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. Stuur uiterlijk 5 februari 2023 je motivatie en CV naar vacature@woldwaard.nl.

De gesprekken zijn gepland in week 6.