Wold & Waard | Projectleider Verduurzaming

Wold & Waard zoekt een

Projectleider

verduurzaming

voor 28 uur per week

 

Wij

Wij zijn Wold & Waard, de woningcorporatie in het Westerkwartier. Wij verhuren 5.000 sociale huurwoningen en richten ons met name op mensen met een lager inkomen of een bijzondere woonvraag. Betaalbaarheid van de woningen en een goede, energetische kwaliteit zijn speerpunten van ons beleid.

In het energiebeleidsplan “Wonen met Energie” staat onze ambitie om de totale woningvoorraad energieneutraal te maken door verbouw, nieuwbouw en renovatie. De projectgroep verduurzaming maakt deze ambitie waar.

De functie

De projectleider verduurzaming maakt deel uit van de projectgroep verduurzaming; een organisatiebreed en energiek projectteam, dat bestaat uit een programmamanager, woonconsulent, communicatiemedewerker en een projectleider. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van deelprojecten van het verduurzamingsprogramma vanaf initiatieffase tot en met bestek- en contractfase.

Jij

Verduurzaming zit je in het bloed. En nieuwe manieren van opdrachtgeverschap zie je als dé kans om echt door te pakken. Communicatie op verschillende niveaus gaat je gemakkelijk af. Je begrijpt de belangen van huurders en je kan betrokken partijen bij elkaar brengen en samenwerking organiseren.

Je hebt een HBO werk- en denkniveau in bouwtechniek en hebt ruime werkervaring. Uiteraard heb je aantoonbaar veel ervaring in projectontwikkeling.

Je bent flexibel in je inzet omdat werkzaamheden soms in de avonduren plaatsvinden.

Wat bieden wij?

Een interessante functie op een actueel maatschappelijk vastgoedterrein: verduurzamen van sociale huurwoningen. Je werkt in een actieve en betrokken organisatie waar collega’s graag sparren en samenwerken.

Het is een tijdelijke functie voor de periode van één jaar.

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd, stuur dan uiterlijk 24 oktober a.s. je motivatie en CV naar secretariaat@woldwaard.nl.

Vragen over deze vacature kun je stellen aan Esther de Jager, programmamanager verduurzaming, 0594 – 51 21 61.