Wold & Waard | Allround vakman of vakvrouw

Heb jij een hekel aan lekkende kranen? Word je blij als huizen er netjes bij staan en mensen tevreden zijn? Zijn er geen klussen waar jij je hand niet voor omdraait en ben je geschikt om ons visitekaartje te zijn? Dan hebben wij misschien de ideale baan voor jou.

De functie

In deze functie voer je alle voorkomende herstel- en onderhoudswerkzaamheden uit aan de huizen van de huurders van Wold & Waard. De werkzaamheden lopen uiteen van eenvoudig timmerwerk tot straatwerk, loodgieter- en elektrawerk. Dit werk doe je samen collega vakmannen. Een baan met veel variatie dus. Je bent het visitekaartje van de organisatie en je hebt een signalerende rol op het gebied van leefbaarheid. Naast het uitvoeren van je klus houd je ogen en oren open voor mogelijke kwaliteitsverbeteringen. Uiteraard werk je graag samen, toon je initiatief, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en niet geheel onbelangrijk: een hoge kwaliteitstandaard. Beschik jij over deze eigenschappen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Jij

Om je functie goed te vervullen heb je ruim VMBO werk- en denkniveau en beschik je over werkervaring in allround onderhoud of als servicemedewerker gebouwen. Je bent in het bezit van een rijbewijs BE en VCA. Je bent bekend met alle verschillende aspecten van het onderhoud. Verder ben je klantgericht en je voelt je verantwoordelijk om de klant zo goed mogelijk te helpen. Je kunt ook goed uitleggen waarom een wens niet direct vervult kan worden. Wij vinden het belangrijk dat je je kunt inleven in huurders en dat je in staat bent de juiste zakelijke afwegingen te maken. Tot slot ben je samenwerkingsgericht, flexibel, klantvriendelijk, punctueel en je beschikt over goede sociale vaardigheden.

Wij

Wold & Waard verhuurt zo’n 5500 sociale huurhuizen in het Westerkwartier. We zijn er vooral voor mensen met een lager inkomen of met een bijzondere woonvraag. Het gaat ons niet alleen om het huis, we leveren ook een bijdrage aan de woonomgeving en aan de leefbaarheid. 

Wold & Waard streeft naar een A label op 3 onderdelen van huurderstevredenheid in de Aedes Benchmark: reparatie uitvoeren, woning verlaten en woning betrekken. De allround vakman is lid van het team Niet Planmatig Onderhoud (NPO). De uitdaging van het team is reparatieverzoeken en mutatiewerkzaamheden snel en naar tevredenheid te plannen en uit te voeren.

Wat bieden we?

Wij bieden je een team met nuchtere, actieve en betrokken collega’s. Wij houden ervan om met elkaar te sparren en werken met plezier samen om het werk voor onze huurders uit te voeren. Bij onderwerpen die onze afdeling overstijgen zoeken we de samenwerking met andere teams. Het betreft een functie voor 36 uur per week, gewaardeerd in schaal E van de CAO Woondiensten. We starten met een tijdelijke aanstelling van één jaar.

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd, stuur dan uiterlijk 2 oktober 2022 je motivatie en CV naar vacature@woldwaard.nl. Heb je nog vragen over de inhoud van de functie, dan nodigen we je uit om contact op te nemen met Henk van der Werf, teamleider Niet Planmatig Onderhoud, 0594 - 51 21 61

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.