Wold & Waard | Allround onderhoudsmedewerker

Heb jij een liefde voor het repareren van lekkende kranen en het onderhouden van huizen? Ben je blij als huizen er netjes bij staan en de bewoners tevreden zijn? Sta je te popelen om elke klus aan te pakken en ons visitekaartje te zijn? Dan hebben wij misschien de ideale baan voor jou. Wij zoeken een:

Wat ga je doen?
In deze functie voer je diverse herstel- en onderhoudswerkzaamheden uit aan de huizen van onze huurders, variërend van timmerwerk tot straatwerk, loodgieters- en elektrawerk. Je werkt samen met collega onderhoudsmedewerkers om onze huurders tevreden te stellen. Je bent het visitekaartje van onze organisatie en houd een oogje in het zeil voor mogelijke verbeteringen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en streeft naar hoge kwaliteitsstandaarden.

Past Wold & Waard bij jou? 

Wold & Waard verhuurt ongeveer 5.500 sociale huurwoningen in het Westerkwartier. We zetten ons in voor mensen met een lager inkomen of speciale woonwensen. We onderscheiden ons door snel en doeltreffend te handelen. We geven om de huizen én de leefomgeving. Onze kernwaarden zijn dichtbij, actief en duurzaam. Zij geven houvast in hoe we werken. Ze helpen ons bij het maken van keuzes. Meer weten? Je leest het in ons ondernemingsplan “Naar een duurzaam thuis – met elkaar”.

Sta jij midden in de maatschappij? Ben je proactief en wil je het verschil maken voor de huurder? Spreekt het verhaal van Wold & Waard jou aan? Dan is Wold & Waard een mooie plek voor jou!

Wat neem je mee? 

  • Ruim VMBO werk- en denkniveau 
  • Werkervaring in allround onderhoud of als servicemedewerker gebouwen 
  • Klantgerichtheid, een goed inlevingsvermogen en sterke sociale en communicatieve vaardigheden. 
  • Proactieve, samenwerkingsgerichte en flexibele houding
  • Rijbewijs BE en Vca-certificering.
  • Een vrolijke, enthousiaste instelling en hart voor de sociale woningbouw

Hier kun je op rekenen! 

We zijn een aantrekkelijke werkgever die uitdagend werk biedt in een fijne werkomgeving. Werkplezier en ontwikkelmogelijkheden voor onze medewerkers vinden wij belangrijk. Je krijgt een zelfstandige en uitdagende functie met daarin alle ruimte om wat neer te zetten, jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Je kan rekenen op: 

  • Werken in een ambitieuze organisatie met korte lijnen. 
  • Een salaris tussen de € 2.691,- en € 3.202,- (schaal E van de CAO Woondiensten, als je aan de voorwaarden voldoet geldt de verlengde eindschaal). 
  • Een aanstelling van één jaar met een mogelijkheid op verlenging.  
  • Een persoonlijk opleidingsbudget en ruimte om je te ontwikkelen. 

Enthousiast? 

Als je nog vragen hebt kan je langskomen op 2 oktober tussen 17:00 en 19:00 voor een pizza en een proatje, of neem contact op met Henk van der Werf, Teamleider Beheer en Onderhoud via 0594 - 512161.Ben je al overtuigd en wil je direct solliciteren? Dat kan door je cv en motivatiebrief te mailen naar vacature@woldwaard.nl. Je sollicitatie moet 8 oktober bij ons binnen zijn.  gesprekken zijn gepland op 12 oktober.

De vacature wordt gelijktijdig in-en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.