Wold en Waard | Bouwkundig opzichter Projecten en Planmatig Onderhoud

Ben jij maatschappelijk betrokken en word je blij van een tevreden huurder? Kan jij de uitvoering van een project op rolletjes laten verlopen, zonder verantwoordelijkheden van de uitvoerder over te nemen? Dan hebben wij misschien een ideale baan voor je.

De functie

We zoeken een bouwkundig opzichter die samen met collega-opzichters de projecten soepel laat verlopen. Een opzichter die garant staat voor de uitvoeringsplanning van projecten. Ook bewaak je of de gerealiseerde woning of woningrenovatie de kwaliteit heeft zoals is afgesproken.

In de functie ben je verbindende schakel tussen Wold & Waard en de uitvoerende partijen.

Je bewaakt planningen, je neemt deel aan bouw- en werkvergaderingen, houdt toezicht op de projecten en stuurt zo nodig bij. Je controleert tekeningen en meer- en minderwerk. Je werkt samen met de kwaliteitsborgers (WKB) in verschillende projecten en toetst op de naleving van het arbeidsomstandighedenbeleid en de V&G afspraken. Tot slot communiceer je richting bewoners over projecten. Door jouw inzet is de oplevering van de woning aan de huurder voor jou een feestje.

Jij

Jij voelt je thuis in een dynamische werkomgeving en werkt graag toe naar een goed resultaat. Je beweegt je soepel en professioneel en kunt daardoor met alle betrokken partijen prettig werken aan een goed en duurzaam huis voor onze huurders.
Daar hoort bij dat je goed kunt communiceren met verschillende betrokkenen: huurders, aannemers en vakmannen. Je kunt onderhandelen, hebt overtuigingskracht en weet hoe je doelstellingen kunt behalen in het aanwezige krachtveld. Daarbij houd je rekening met verschillende belangen.

Enige ervaring als bouwkundig opzichter is een vereiste. Je hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en gedegen kennis van bouwkunde en relevante regelgeving. Je hebt enige kennis van of affiniteit met duurzame installatietechniek.

Wij

Wold & Waard verhuurt zo’n 5500 sociale huurwoningen in het Westerkwartier. We richten ons vooral op mensen met een lager inkomen of een bijzondere woonvraag. Het gaat ons niet alleen om het huis, we leveren ook een bijdrage aan de woonomgeving en de leefbaarheid.
Wold & Waard heeft een forse opgave in zowel het uitbreiden van het aantal huurwoningen als het verduurzamen van bestaande woningen.

De komende periode

Het projectenteam is druk met het verduurzamen, vernieuwen en uitbreiden van onze woningvoorraad. Daarbij zoeken we nadrukkelijk de samenwerking met andere woningcorporaties en met marktpartijen. Conceptuele producten vormen daarbij het uitgangspunt en we onderzoeken hoe we dat meer circulair vorm kunnen geven.

Wat bieden we nog meer?

Het projectenteam is onderdeel van een nuchtere, actieve en betrokken organisatie waar collega’s graag sparren, samenwerken en met plezier hun werk voor onze huurders doen. Je wordt gevraagd mee te denken met afdelingoverstijgende thema’s en je zoekt de samenwerking met andere teams.

Het is een functie voor 36 uur per week, gewaardeerd in schaal I van de CAO Woondiensten.
We starten met een tijdelijke aanstelling van één jaar.

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd, stuur dan uiterlijk 16 januari je motivatie en CV naar secretariaat@woldwaard.nl.

Heb je nog vragen over de inhoud van de functie, dan nodigen we je uit om contact op te nemen met Jan Leistra, manager vastgoed, 0594 - 51 21 61. De sollicitatiegesprekken zijn gepland in week 4.