Wold & Waard | Planner/Werkvoorbereider

Haal je veel voldoening uit een dynamische omgeving?  Ben je betrokken bij de maatschappij en word je blij van tevreden huurders? Dan hebben wij een ideale baan voor je.
Om één van onze vaste collega’s de mogelijkheid te geven zich volledig te focussen op de implementatie en inrichting van ons nieuwe systeem, zoeken wij tijdelijk een:
 

Wat ga je doen? 
Als planner/werkvoorbereider ben je samen met je collega een cruciaal onderdeel van het Niet Planmatig Onderhoud (NPO) team. Je behandelt reparatie- en onderhoudsverzoeken van huurders en plant de benodigde reparaties in. Daarnaast zorg je voor een duidelijke opdracht voor onze onderhoudsmedewerkers en houd je toezicht op de uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor een soepele aanname en de voortgang van reparatiewerkzaamheden. Ook ben je betrokken bij de financiële afhandeling. Als planner/werkvoorbereider handel je brieven en e-mails af over niet-planmatig onderhoud, zoals reparaties, ZAV- en WMO-aanvragen. Hierbij fungeer je als aanspreekpunt voor huurders en collega's binnen Wold & Waard.

Past Wold & Waard bij jou?  

Wold & Waard verhuurt ongeveer 5.500 sociale huurwoningen in het Westerkwartier. We zetten ons in voor mensen met een lager inkomen of speciale woonwensen. We onderscheiden ons door snel en doeltreffend te handelen. We geven om de huizen én de leefomgeving. Onze kernwaarden zijn dichtbij, actief en duurzaam. Zij geven houvast in hoe we werken. Ze helpen ons bij het maken van keuzes. Meer weten? Je leest het in ons ondernemingsplan “Naar een duurzaam thuis – met elkaar”.

Sta jij midden in de maatschappij? Ben je proactief en wil je het verschil maken voor de huurder? Spreekt het verhaal van Wold & Waard jou aan? Dan is Wold & Waard een mooie plek voor jou! 

Wat neem je mee?  

  • MBO+ werk- en denkniveau 
  • Kennis van bouwkunde, installatietechniek en relevante regelgeving 
  • Ervaring en vaardigheid in het plannen, voorbereiden en afhandelen van niet-planmatig onderhoud
  • Sterke computervaardigheden
  • Sociale en communicatieve vaardigheden
  • Als je vaardig bent en kennis hebt van PCA Mobile en Aareon AX is dat een grote pré.  

Verder ben je comfortabel in een dynamische werkomgeving, waar je vlot en professioneel met verzoeken omgaat. Als je te maken krijgt met veel vragen tegelijk, behoud je rust en overzicht. Je hebt onderhandelingsvaardigheden, bent resultaatgericht en hebt een positieve en enthousiaste houding, met een hart voor sociale woningbouw.

Hier kun je op rekenen!  

We zijn een aantrekkelijke werkgever die uitdagend werk biedt in een fijne werkomgeving. Werkplezier en ontwikkelmogelijkheden voor onze medewerkers vinden wij belangrijk. Je krijgt een zelfstandige en uitdagende functie met daarin alle ruimte om wat neer te zetten, jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Je kan rekenen op:  

  • Werken in een ambitieuze organisatie met korte lijnen.  
  • Een salaris tussen de € 3.095,- en € 3.789,- (schaal G van de CAO Woondiensten, als je aan de voorwaarden voldoet geldt de verlengde eindschaal).  
  • Een tijdelijke aanstelling van ca. 9 maanden tot één jaar. 
  • Een persoonlijk opleidingsbudget en ruimte om je te ontwikkelen.  

Enthousiast?  

Als je nog vragen hebt kan je langskomen op 2 oktober tussen 17:00 en 19:00 voor een pizza en een proatje, of neem contact op met Henk van der Werf, Teamleider Beheer en Onderhoud via 0594 - 512161. Ben je al overtuigd en wil je direct solliciteren? Dat kan door je cv en motivatiebrief te mailen naar vacature@woldwaard.nl. Je sollicitatie moet 8 oktober as. bij ons binnen zijn.  

 De vacature wordt gelijktijdig in-en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.