Wierden en Borgen | Wijkbeheerder

Bij Wierden en Borgen worden we al meer dan 100 jaar gedreven door een maatschappelijke betrokkenheid bij het wonen in het gebied dat reikt van de stad Groningen tot aan de Waddenzee.

We verhuren ruim 7.000 sociale huurwoningen in de gemeenten Groningen, Bedum, Winsum, De Marne, Eemsmond, Loppersum en Ten Boer. Het kantoor van Wierden en Borgen staat in Bedum.

Onze medewerkers zijn vakbekwaam en dragen vanuit hun vakgebied bij aan een professionele en toekomstgerichte organisatie. We zijn bevlogen in ons werk, omdat we geloven dat ieder mens een goede woning verdient.

Vanuit ons ondernemingsplan 'Samen betekenen we meer' geven we invulling aan deze missie. Kijk voor meer informatie op onze website: www.wierdenenborgen.nl

Jouw bijdrage:
De wijkbeheerder is een duidelijk aanspreekpunt in de verschillende dorpen en wijken in werkgebied van Stad tot Wad. Je bent de ogen en oren in de wijk. Je spreekt bewoners aan op het schoonhouden van hun woonomgeving en wanneer er sprake is van lichte overlast maak je dit bespreekbaar of los je het samen met de bewoners op. Je werkt intensief  samen met de woonconsulent. Ook heb je regelmatig contact met gemeenten, wijkteams, politie en hulpverleners. Daarnaast verricht je eenvoudige reparatie- en schoonmaakwerkzaamheden in en rond de complexen van Wierden en Borgen.
Jouw profiel:

We zoeken  een  kandidaat die:

  • handig is en graag de handen uit de mouwen steekt;
  • inlevingsvermogen en overtuigingskracht heeft;
  • in het bezit is van rijbewijs B;
  • minimaal een VMBO diploma heeft.

Ons aanbod:

Het is een tijdelijke functie voor een jaar voor 32 uur tot 36 uur per week. De functie is ingeschaald in schaal E van de CAO Woondiensten.

De vacature staat gelijktijdig intern en extern open. Interne medewerkers hebben een voorrangspositie bij de vervulling van de vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?

Mail dan je motivatie en CV vóór 7 juni 2019 naar vacature@wierdenenborgen.nl t.a.v. Ron Jeukens, manager woondiensten a.i.

Vragen over de functie kun je stellen aan één van de woonconsulenten. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050 402 37 50.