Wierden en Borgen | Teamleider Klant Contact Centrum (Woonpunt)

De arbeidsmarkt is volop in beweging. Ook wij merken dat. Onze huidige teamleider Woonpunt zet een vervolgstap en daarom zijn wij op zoek naar een:


Teamleider Woonpunt
32 uur per week


De medewerkers van het team Woonpunt zijn het eerste aanspreekpunt en het visitekaartje van Wierden en Borgen. Hier kunnen onze klanten met alle eerstelijnsvragen en reparatieverzoeken terecht. Het Woonpunt heeft de ambitie om 80% van alle klantvragen goed en adequaat af te handelen.


Gezamenlijk met het team ga je als teamleider Woonpunt aan de slag om onze gastvrije dienstverlening verder te optimaliseren. Een van onze kernwaarden is: We zijn er voor jou. We willen dat klanten zich gehoord voelen en tevreden zijn over onze dienstverlening, communicatie en informatie. We meten de klanttevredenheid met onder andere het KWH. Als teamleider ben je verantwoordelijk voor dit proces, alsmede voor de klachtencoördinatie.


Je faciliteert het team. Je bent in staat om de kwaliteiten van het Woonpunt te zien, te stimuleren en te laten groeien binnen de organisatie. Je draagt bij aan de verbinding en samenwerking met de andere (2elijns) teams en afdelingen van Wierden en Borgen.


Wie ben jij?
Om dit te bereiken zoeken wij een enthousiaste teamleider die de kwaliteiten van het team ziet en benut. Je bent een verbinder. Je staat dicht bij het team en reflecteert op een heldere en constructieve wijze op je eigen functioneren en dat van het team. Verder ben je proactief en heb je een praktische instelling. Waar anderen obstakels zien zie jij mogelijkheden en kansen.


Daarnaast heb je enige ervaring als leidinggevende in een klantcontactcentrum of soortgelijke functie. Bij voorkeur heb je kennis of ervaring opgedaan in de volkshuisvesting.
Je hebt een HBO –werk en denkniveau.

Wat bieden wij?
Je wordt teamleider van een enthousiast en gedreven team van +/- 10 medewerkers. Het team is ambitieus, ontwikkelingsgericht en wil samen mooie resultaten boeken.
We bieden je een leuke functie met uitdaging in een organisatie die volop in beweging is.

Een functie waarin je een maatschappelijke bijdrage kan leveren en zo bijdraagt onze missie: Waardevol Wonen van Stad tot Wad!

De mogelijkheid om een opleiding te volgen en jaarlijks een persoonlijk ontwikkelbudget van 900 euro (bij fulltime dienstverband).


Het is een tijdelijke functie voor 32 uur per week. Je krijgt een aanstelling voor twee jaar.
Een salaris van max € 5235,- bruto bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van ervaring.


Heb je belangstelling?
Mail dan je motivatie en CV vóór 5 september 2022 naar vacature@wierdenenborgen.nl t.a.v. Yvonne van Cooten, manager Wonen. Vragen over de functie kun je stellen aan Yvonne van Cooten. En bij afwezigheid kun je contact opnemen met team P&O. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 050 402 37 50. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 20 september 2022.


De vacature staat gelijktijdig intern en extern open. Interne medewerkers hebben een voorrangspositie bij de vervulling van de vacature.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.